Журналісти на яких напали у Репужинцях, опублікували відео інциденту

06.07.2017

1111У селі Репужинці Заставнівського району агресивно налаштований чоловік напав на знімальну групу телеканалу «Чернівецький промінь».

Журналіст Олександр Докієн та оператор Роман Пилатик прибули до села на прохання місцевих мешканців, аби перевірити інформацію про незаконний видобуток піску у кар’єрі.

елевізійники разом із активістами прийшли до сільської ради, аби подати звернення щодо незаконного вибору піску. Однак документ там не прийняли, натомість з’явився чоловік спортивної статури. Він лаявся, погрожував журналістам фізичною розправою та намагався розбити камеру. Крім того, забрав ключі від автівки.

 Виявилося, що в. о. голови сільради подзвонила своєму чоловіку, Віктору Ревуцькому. Останнього місцеві не на камеру називають «смотрящим» за цим промислом у селі.

 Олександр Докієн на своїй сторінці у соцмережі зазначив, що їх «трохи поштовхали, погрожували розправою і добряче налякали», а також вдарили по камері. Наразі журналісти написали заяву до прокуратури по ст. 171 ККУ, – повідомляє promin.cv.ua

Коментарі
  • Цей колишній мент гаїшник раніше пив крові громади і тепер продовжує.немає на нього закону…

  • Этот бывший “Гаишник” разгонял мажоров с незаряженными огнестрелами и холодным оружием, которые решили попонтоваться в селе, в то время когда другие просто смотрели, как мажоры наезжают на местную школоту. Этого “гаишника” в селе многие уважают и чтоб его вывести надо очень славно потрудиться. А товарищи “П” покоя не дают уже более 3 месяцев, видите ли они решили податься на пост головы сельской рады, и уже до такого опустились что аж противно, сидели бы лучше в своих Черновцах, возили бы как раньше контрабанду через кордон, да жена юрист свои “бумажки” перебирала бы раньше, хотите на пост главы сельской рады? Зафигарьте асфальт со звенячина до села и в селе, облагородьте центр села, сделайте в селе дороги за счет денег активистов, и тогда уже ломитесь, но нет упали ниже плинтуса

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи