Бурбак заявив, що генпрокурору Луценку не вистачає професіоналізму та розповів про свою дружбу з контрабандистом «Слоном»

29.06.2017

бурбак_3Голова парламентської фракції «Народний фронт» Максим Бурбак у програмі “Пряма відповідь” на телеканалі “Чернівці”, яку невдовзі видалили з мережі ютуб, розповів про свою дружбу з контрабандистом на прізвисько «Слон» та розкритикував генпрокурора Луценка, за те, що той «наїхав» на «Слона».

Звісно, ми друзі. Я не буду ніколи відмовлятися. Але я хотів би, щоб перед тим, як когось звинувачувати у тому, що хтось є кримінальним авторитетом, покажіть справу“, – прокоментував дружбу з контрабандистом Максим Бурбак.

Після цього Максим Юрійович розкритикував гучні заяви про контрабанду на Буковині, натякаючи на нещодавній виступ у Чернівцях Генерального прокурора України Юрія Луценка, та заявив, що тим хто робить такі зави не вистачає професіоналізму та наснаги довести справи до кінця.

У нас легше щось сказати у ЗМІ, зробити заяву на прес-конференції, але ефективно довести справу до суду не вистачає ні професіоналізму, ні творчої наснаги. То хотів би, щоб про всі зв’язки – хто і де був – говорили фактами“, – сказав Бурбак.

ЛуценкоНагадаємо, що під час представлення нового прокурора Чернівецької області, Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що такої нахабної діяльності двох угрупувань контрабандистів, як в Чернівецькій області, котрі відверто хизуються своєю недоторканністю, немає в Україні. А згодом і деталізував, які саме два угрупування він мав на увазі.

«Далі робити вигляд, що у Києві не бачать політичного «дахування», відвертість монополізованої, практично бандитської системи, я не буду. Ці два угрупування «Слонів», «Кушнірів» і мілкіші угрупування контрабандистів, повинні зрозуміти – часи безкарності пройшли, або роззброєння, або протистояння із цілою вагою держави», – заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Читайте також: Люди Бурбака. Кому нардеп довірив контрабандні потоки?

Коментарі
  • МАКСИМКУ! Ще не вечір. Скоро і твоя черга у компанію до Насірова. До речі пан Луценко зобовязаний інформувати громадськість БУКОВИНИ про публічні звинувачення на адресу Бурбака, який інвестував у економіку англії більше двох міліонів ЄВРО.

  • це ж треба, Бурбак відкрито зізнається про дружбу з контрабандистом, а всі мовчать! Ганьба такій владі, не можуть Бурбак відкрито насміхається з чернівчан, а ми як те стадо проковтуємо це все…

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини