Бурбак готується отримати громадянство Великобританії, – ЗМІ

31.05.2017

бурбак

Подвійні стандарти, втім, як і подвійне громадянство, для українських парламентаріїв – вже давно звична справа. Не став винятком і нардеп Максим Бурбак, який очолює фракцію «Народний фронт».

З одного боку, політик яро відстоює ідею позбавлення українського громадянства всіх і кожного, хто, перебуваючи при владі, є громадянином ще будь-якої країни.

Як можна побачити з телеекранів, нардеп активно виступає за ухвалення відповідного законопроекту і вимагає зняти недоторканність з тих парламентаріїв, які мають більше одного паспорта, зокрема: Олександра Онищенка від депутатської групи «Воля народу» і Вадима Новінського від «Опозиційного блоку».

Він же підтримав ідею позбавлення українського громадянства Андрія Артеменка від «Радикальної партії Олега Ляшка», якого, як відомо, після скандалу з паспортами на додаток до всього позбавили і депутатського мандата.

З іншого боку, як нам стало відомо від достовірних джерел, вже в наступному, 2018 році Максим Бурбак, за словами якого, держслужбовець з двома паспортами – це «нонсенс», і сам планує стати громадянином іншої країни – Великобританії.

І судячи з того, як активно вся його сім’я зараз готується до отримання офіційного статусу підданих Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, довгоочікуваний паспорт він, напевно, отримає. А разом з ним – і його сімейство.

Так, ще кілька років тому сім’я Бурбак отримала постійний вид на проживання, що дозволяє їй перейти до наступного етапу – отримання громадянства.

Що примітно, так це те, що постійний вид на проживання, згідно з вимогами Великобританії, може отримати лише інвестор, який вклав в економіку країни як мінімум 2 мільйони фунтів стерлінгів (72 мільйони гривень) https://www.lawfirmuk.net/investor.

За нашими даними, в далекому 2011 році, коли Максим Бурбак був депутатом Чернівецької обласної ради та очолював фракцію «Фронт змін», щонайменше саме таку суму в економіку Великобританії інвестувала його дружина Тетяна Бурбак.лондон

Як відомо, згідно із законом, такий інвестор має право привезти в країну і своїх дітей, і свою другу половину. В даному випадку – дочку, сина і, звичайно ж, главу сімейства Максима Бурбака. І ось, через 7 років після «вдалої інвестиції», сімейство Бурбак готується офіційно стати підданими її Величності – Королеви Англії.

До слова, донька подружжя Катерина Бурбак вже давно переїхала в Лондон. Тут дівчина вчиться в «Cass Business School» – провідному навчальному закладі не тільки Великобританії, але і Європи. Тільки один рік навчання тут коштує щонайменше $ 35 тисяч.

Напевно, саме через таку цінову політику школи Максим Бурбак ретельно приховує, де вчиться його дочка. Втім, як можна побачити на сторінці Катерини Бурбак в Facebook, своє навчання в лондонському закладі вона теж не афішує. Дівчина вказує, що до сих пір проживає в Чернівцях.

бурбак_к

Дружина Бурбака живе в розкішній квартирі, в самому центрі Лондона, яку вона орендує з 2015 року.

До того ж, не варто забувати, що, крім навчання, депутат оплачує і проживання дочки, яке, як відомо, в Лондоні (одному з найдорожчих міст у світі) коштує дуже і дуже дорого.

Залишається тільки дивуватися тому, звідки Бурбак взяв такі гроші. Адже, згідно з його декларації за минулий рік він заробив тільки 172 тисячі грн.

У 2015 році заробітна плата нардепа склала всього 78 тисяч грн. Це ж – його річний дохід.

Крім того, відповідно до його деклараціями, протягом 2015 – 2016 рр. майже 54 тисячі грн він витратив на оренду нерухомості, а також погасив два кредити. Таким чином, як можна побачити, навіть за рік політик не заробляє мінімальні $ 35 тисяч, необхідні для річного навчання його дочки, не кажучи вже про життя всього сімейства в найдорожчій країні Європи.

Звідки ці гроші? Чому їх немає в декларації? Звідки багатомільйонні суми, інвестовані Тетяною Бурбак в економіку Великобританії? І довела вона, в принципі, законність походження своїх коштів британської влади? У цих та багатьох інших питаннях нам ще належить розібратися.

Що стосується Максима Бурбака, то йому, як лідеру фракції «Народний фронт», хотілося б порадити приділити більшу увагу самоаналізу, особливо, в частині подвійних стандартів і подвійного громадянства. Адже тільки в березні цього року його фракція не підтримала заборону такого ненависного йому подвійного громадянства.

З боку журналістів, вимагаємо Верховної Ради позбавити Максима Бурбака депутатської недоторканності, а Президента позбавити його Українського громадянства, за прикладом нардепа-зрадника Андрія Артеменка!

Оксана Винник, Поліграф.Нет

Коментарі
  • не тільки доня в Англії вчиться. туда він з нового навчального року пристроїв і синулю ДЛЯ ЦЬОГО В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ 4 ГІМНАЗІЇ ЗАСТАВИВ ВЧИТЕЛІВ ПІДРОБЛЯТИ ПЕРЕРОБЛЯТИ ОЦІНКИ І БАЛИ ЗА КУПУ РОКІВ )))))))) А ТИХ З ВЧИТЕЛІВ ХТО ПРУЧАВСЯ СИЛЬНО БАБОСІКАМ СКАЗАВ ШО В ЛІПШОМУ ВИПАДКУ ПІДУТ НАФУЙ

    от такі вони ПОЦИ НП КРОВІ
    ТВАрі КОНЧЕНІ!!!!!

  • як получіть гражданство Велікобрітанії сказав:

    особено мне понравілось єто

    Также заявитель обязан:

    иметь намерение инвестировать не менее £2 млн сроком на пять лет в государственные бонды Великобритании либо в акционерный капитал действующих коммерческих компаний, зарегистрированных в Великобритании, за исключением тех, чья деятельность преимущественно связана с инвестициями в недвижимость (вклады в банках, жилищно-строительных кооперативах и прочих учреждениях, чья обычная коммерческая деятельность включает прием вкладов, не квалифицируются в качестве инвестиций);
    иметь намерение сделать Великобританию своим основным местом жительства и проводить в этой стране не менее 185 дней в году (на пути получения ПМЖ — только основной заявитель).

    Помимо этого, возможно получение ПМЖ уже через 3 года (при инвестировании £5 млн) или даже через 2 года (при инвестировании £10 млн).

    єті кулявлобніє мілілні в краві людей украінцев. помнітє об єтом все! помнітє подонкі!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини