Щоб призначити екс-регіонала Кушнірика на посаду, у Ратуші вигадали схему як надурити чернівчан (відео)

24.05.2017

Кушнірик

Під час вчорашньої сесії Чернівецької міської ради з’ясувалося, що усупереч чинному законодавству Каспрук призначив колишнього члена Партії Регіонів Ярослава Кушнірика директором Департаменту житлово-комунального господарства без проведення конкурсу. І для цього у Ратуші навіть вигадали сумнівну схему.

Про це повідомив голова фракції «Рідне місто» Василь Продан.

«Усі керівники департаментів та управлінь мають проходити через конкурс. Для того, щоб не призначати Кушнірика на конкурсній основі, ви призначили його в п’ятницю своїм радником на зарплату, а в понеділок ви вже зробили його директором департаменту без конкурсу, тому що закон, нібито, дозволяє.

Це схема, щоб обійти конкурс. Ви й надалі хочете так відноситися до громади, і робити такі, нібито, призначення? Ви хочете, щоб все ЖКГ міста очолювала людина, яку ви тишком-нишком призначаєте? Ви ж бачите наскільки негативно до нього відноситься майже весь депутатський корпус», – звернувся Василь Продан до Олексія Каспрука.

Також, у зв’язку з тим, що призначення відбулося без конкурсу,  депутат закликав Кушнірика написати заяву на звільнення.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи