У Чернівцях начальник ЖРЕПу «вибиває» з людей гроші на ремонт фасадів

05.05.2017

головна77

Ні для кого не секрет, що чернівецьким ЖРЕПам не вистачає коштів на ремонт будинків, які знаходяться на їхньому балансі. Тому досить часто доводиться звертатися по допомогу до мешканців.

Але це завжди було справою добровільною і люди самі вирішували скільки грошей здавати і що ремонтувати. Та у ЖРЕПі №9 вигадали своє ексклюзивне ноу-хау і вирішили до добровільної справи додати примусу.

Днями мешканці будинку №77 по вулиці Головній отримали від начальника цього комунального підприємства Віктора Гончара «лист щастя» наступного змісту: «Повідомляємо, що у будинку будуть проводитись роботи по ремонту фасаду. Мешканці будинку ЗОБОВЯЗАНІ прийняти дольову участь у виконанні даних робіт».

Цинізм цього повідомлення вражає. Мало того, що люди щомісяця справно платять за свої квартири, а взамін не отримують належних послуг від ЖРЕПу, так тепер їх ще й примушують скидатися на ремонт фасаду. Зрозуміло, що люди не хочуть жити в обшарпаному будинку і з радістю б здали хто скільки зможе. Але Віктор Гончар мав би прийти до будинку, особисто поспілкуватися з мешканцями, а не вибивати з них гроші як гопник з лихих 90-х.

Вчора на сесії про цю кричущу ситуацію та негідну поведінку начальника ЖРЕПу повідомив депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей.

Але Олексій Каспрук, який призначав цього горе-керівника на посаду, знову зробив вигляд, що нічого страшного не сталося.

лист_жек

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи