Директор ліцею, якого затримали на хабарі, повернувся на роботу і вчить дітей

24.04.2017

111Нагадаємо, що 21 березня директора Чернівецького професійного будівельного ліцею Івана Попадюка, затримали працівники СБУ, за те що він вимагав від приватного підприємця 10 тисяч гривень на місяць за надання в оренду приміщення, що належить ліцею. Співробітники спецслужби затримали директора під час отримання хабара.

Було відкрите кримінальне провадження, суд навіть обрав міру запобіжного заходу тримання під вартою, але з можливістю внесення застави. Як повідомили в прес-службі Національної поліції директор ліцею скористався опцією вийти із камери слідчого ізолятору за гроші.

За нашою інформацією це йому вартувало 40 тисяч гривень, тобто вдвічі дешевше ніж чиновнику з міської освіти Сергію Колешні, який за тимчасову свободу до суду заплатив 80 тисяч гривень.

Пройшов лише місяць з моменту затримання, а підозрюваний у хабарництві директор вже веде заняття в ліцеї. Не дивлячись на те, що Іван Попадюк тимчасово відсторонений від посади директора, він продовжує ходити на роботу і вести в учнів заняття.

Тільки чому може навчити дітей затриманий на хабарі, можна лише здогадуватись. Можливо керівництво освітян знає відповідь на це складне запитання?

Коментарі
  • Керівництво освіти саме погрузло в корупції і хабарництві з головою!
    А Каспрук їх покриває і не звільняє із займаних посад!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини