Василь Продан: За введення абонплати на газ голосували Бурбак та Федорук

07.04.2017

Федорук Бурбак

Парламентська фракція «Народного фронту» у повному складі проголосувала за введення абонплати за підключення до мереж газопостачання.

Про це в ефірі програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці» повідомив голова фракції «Рідне місто» у Чернівецькій міській раді Василь Продан.

«За цю норму про абонплату проголосувала вся фракція «Народного фронту» у повному складі. І Бурбак, і Федорук. Всі вони проголосували за цей закон. Мало того, коли вони його приймали, вони розказували, який це гарний європейській закон, і що у Франції, Німеччині, Бельгії саме так введена абонплата. Але коли побачили такий спротив населення та місцевих рад, звичайно, вони вже всі відхрестилися», – зазначив депутат.

Нагадаємо, що у середу на сесії міської ради депутати, за ініціативи фракцій «Батьківщина», «Самопоміч» та «Свобода» прийняли звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабінету міністрів з вимогою відмінити введення абонплати за газ.

 

Коментарі
  • І це вже не перший раз! Кулявлоби понаприймають дибільних законів, а потім відхрещуються…

  • Сьогодні проходить міжнародний авіаційний форум в сесійній залі міськради, на якому нема ЖОДНОГО депутата, даже тих хто так любить місто

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини