Експеримент на перехресті проспекту Незалежності та Небесної сотні створив затори (відео)

17.03.2017

17218711_1643889498961380_1408367783328010663_o (1)Експеримент з впровадження змін в схемі організації дорожнього на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Небесної сотні, який сьогодні  розпочали  впроваджувати, створив суттєві затори на цьому перехресті.

Суть експерименту запровадити  на перехресті кільцевий рух транспорту з облаштуванням розворотного кільця малого радіусу.

Триватиме цей експеримент два тижні. Але вже сьогодні дана новація створила довжелезні затори як на проспекті Незалежності, так і на вулиці Небесної сотні. При цьому не працюють світлофори, і пішоходи наражаються на небезпеку.

«Ось відео з “експерименту” влади на перехресті Проспекту і Небесної сотні. Що сказати? Пробка в кілометр. Ніхто не розуміє куди їхати. З Небесної сотні наліво на Проспект практично неможливо проїхати (не вистачає місця). Ніхто нічого не розуміє, сигналять, нервують. Навіщо створювати чергову проблему?», – зазначив активіст Андрій Жилкін, який опублікував відео проїзду перехрестя і затору.

Коментарі
  • Губастьенький мальчик дурачок. Дайте ему подзатыльник и пиком из советников. Такие туповатые желторотые советнички вам такого насоветуют, всю жизнь расхлебывать будете ))))))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини