Депутати нададуть фінансову допомогу «Буковині» на найближчій сесії (відео)

17.03.2017

фк буковина

Вчора депутати Чернівецької міської ради перенесли розгляд питання надання фінансової допомоги футбольному клубу «Буковина» на чергову сесію, яка відбудеться 30 березня.

Провладні ЗМІ одразу ж поспішили звинуватити депутатів у тому, що вони не хочуть підтримувати футбольну команду. Хоча, насправді міські обранці мотивували свої дії ти, що надати допомогу «Буковині» планували з резервного фонду, кошти з якого передбачені зовсім для інших цілей.

«Цей фонд передбачений на випадок аварій, форс-мажорів, стихійного лиха, інших непередбачених ситуацій. Тому давайте перенесемо це питання на березневу сесію і виділимо кошти із нерозподілених залишків міського бюджету», – зазначив голова фракції «Рідне місто» Василь Продан.

Окрім цього, депутат зазначив, що при розгляді таких питань треба враховувати, що у Чернівцях активно розвиваються такі види спорту, як легка атлетика, бокс, рукопашний бій, стрільба з луку, шахи, панкратіон, плавання,баскетбол, і міська влада теж повинна їх підтримувати.

Коментарі
  • Ці здорові лобуряки – футболісти грають аби як, їхні керівники – ледарі не можуть зібрати глядачів на стадіон а їм ще гроші з бюджету?

    ФК “Буковина” – це професійний спортклуб, тобто це ФІРМА, яка має ЗАРОБЛЯТИ гроші на квитках, рекламі, трансферах і т.д.
    Чого це раптом давати цій ФІРМІ гроші? У нас вже немає хворих дітей, інвалідів, хворих яким нема на що ліки та хліб купити?

  • Фінансування з бюджету футболістів – це залишок комуняцких часів. Треба підтримувати “2 здоровий спосіб життя, фізичну культуру, дитячій особливо. А не ледарів-футболістів.
    Нехай грають добре та квитки продають.
    Це як в театрі – погані актори та режисери – пустий зал.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини