При Фищуку Чернівецька область стала найгіршим регіоном по залученню інвестицій

13.03.2017

фищук 1

Авторитетне видання «Ділова Столиця» склало рейтинг успішності голів обласних адміністрацій за минулий рік.

Як і в інших подібних рейтингах губернатор Буковини Олександр Фищук продовжує пасти задніх: із 23 голів державних адміністрацій у рейтингу «ДС» він зайняв більш ніж скромне 15 місце.

Основною причиною такої низької позиції нашого губернатора є катастрофічна ситуація із залученням інвестицій в економіку краю. Адже попри численні заяви Фищука про необхідність розвивати промисловість, за останні декілька років жодних реальних кроків у цьому напрямку не було зроблено.

«Чернівецька область стабільно залишається найгіршою за обсягом освоєних капітальних інвестицій на душу населення, відстаючи від більшості регіонів в кілька разів. Губернатору Олександр Фищук (-29,5 бали) так і не вдалося заманити в область іноземний капітал. За вкладеним прямим іноземним інвестиціям Буковина теж на останньому місці: всього лише $ 763 тис., Або $ 0,84 на одного жителя.

Крім того, Буковина єдина з усіх мирних регіонів допустила скорочення оборотів роздрібної торгівлі (на 0,3% в порівнянних цінах), виявилася на передостанньому місці за розміром середньомісячної зарплати (3828 грн), третя знизу по динаміці сфери послуг, в четвірці відстаючих по динаміці промисловості, будівництва і сільського господарства», – пише «Ділова Столиця».

Коментарі
  • То все дрібниці! Зате Фіщук займає перше місце по НЕ ВИКОРИСТАНИМ ДОРОЖНІМ ГРОШАМ, а це близько мільярда, які він з Мунтяном і Пуршагою “консервують” на рахунках банку під комісійні вже три роки.

  • Зате у Фищука зять займає перше місце по контрабанді в Україні!)))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини