У Чернівцях патрульні поліцейські розбили в ДТП ще один службовий “Prius” (фото)

17.02.2017

IMG-20170217-WA0000У Чернівцях на об’їзній дорозі, поблизу «Гравітону», сталося чергове ДТП за участю патрульної поліції. В поліції в ДТП звинувачують водія «фури».

Автомобіль патрульної поліції «Toyota Prius» потрапив під вантажівку «Renault Magnum».

У прес-службі патрульної поліції прокоментували, що водій службового автомобілю «Toyota Prius», з увімкненими проблисковими маячками, здійснював маневр розвороту, а водій вантажівки не встиг зреагувати та скоїв зіткнення. На водія «фури» склали адмінпротокол за статтею 124 Кодекс України про адміністративні правопорушення (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), матеріали направлені в суд. Водій перебував за кермом тверезий. Потерпілих у ДТП немає.

Тобто іншими словами, в патрульній поліції звинувачують водія вантажівки в тому, що патрульний поліцейський, на швидкісній дорозі, в туман, в ожеледицю, не переконавшись у відсутності на дорозі інших транспортних засобів, не помітив величезну вантажівку, здійснював розворот, і в нього несподівано влетіла «фура», яка чомусь, під власною вагою у декілька тон, не встигла загальмувати на слизькій дорозі перед «Пріусом» посеред дороги.

фото Серж Чевка

фото Серж Чевка

IMG-20170217-WA0002

Коментарі
  • Немає в поліції ні нормальних водіїв, ні нормальних фахівців у галузі права! Вони не знають елементарних ПДР і норм КУАП. Закон трактувати не вміють. А ведуть себе наче королі дороги, при цьому самі не дотримуються ПДР!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини