Альянс з Бурбаком

14.02.2017

6eea22cc1e0aaf2f859c339afd181d5815 лютого, перед початком сесії міськради, політична партія «ДемАльянс» планує провести у стін Ратуші акцію протесту проти марнотратства бюджетних коштів. Загалом «Демальянс» пропонує протестувати проти тих проектів, яких насправді не існує,  які лише в стадії обговорення чи пропозицій окремих депутатів. Натомість вони пропонують виділити 200 мільйонів гривень на ремонт доріг.

Звичайно, ідея гарна, ремонт доріг потрібен, та й тактика піару у «ДемАльянсу» вірна і безпрограшна, – критикуй все, що вже до тебе критикували і вимагай ремонту доріг, адже це одвічна проблема. Але дивують інші речі. Чомусь «ДемАльянс» з критикою депутатів виступає в унісон зі ЗМІ Бурбака та тими меседжами, які виходять виключно зі штабу «Народного фронту».

Адже лише кілька днів тому Максим Бурбак в ефірі однієї із радіостанцій заявив, що запропонував Олексію Каспруку, вийти з ініціативою, щоб з суми перевиконання бюджету, виділити одразу 100 мільйонів на дороги Чернівців.

Доходить до смішного, коли член ДемАльянсу Марина Кирилюк, на своїй сторінці в мережі «Фейсбук», намагаючись критикувати депутатів дорікає їм за нерозчищені від снігу дороги.

При чому тут тунель, до того, що комунальники під керівництвом Олексія Каспрука не можуть впоратись навіть з невеличкими снігопадами у місті? Чому в усіх повідомленнях «ДемАльянсу» з вимогою ремонту доріг не критикується власне людина, яка за це мала б безпосередньо відповідати, – мер Чернівців Олексій Каспрук? Чому в усіх бідах міста звинувачують саме депутатів, адже ця риторика дуже нагадує ту, яку використовує Максим Бурбак та підконтрольні йому ЗМІ?

Відповідь на ці питання знайти простіше простого, особливо для тих, хто знайомий з біографіями керівника обласного осередку та членів «Демальянсу».

Голова Чернівецької обласної організації політичної партії «ДемАльянс» Іван Патарак:

У 2010 році обраний депутатом Сторожинецької районної ради від «Фронту змін», член політичної партії «Фронт змін».

З 2013 по 2014 рік помічник народного депутата України Максима Бурбака.

Іван Патарак на з'їзді "Народного фронту" разом з братами Бурбаками, Федоруком та іншими однопартійцями

Іван Патарак на з’їзді “Народного фронту” разом з братами Бурбаками, Федоруком та іншими однопартійцями

У 2016 очолив обласний осередок «ДемАльянсу».

Кирилюк2

Іван Патарак та Марина Кирилюк під час презентації “ДемАльянсу” у Чернівцях

Член політичної партії «ДемАльянс» Марина Кирилюк:

У 2010 році обрана депутатом обласної ради від політичної партії «Фронт змін», де керівником фракції був Максим Бурбак.

У 2014 балотувалась до Верховної ради України за списком «Народного фронту» під 209 номером, член політичної партії «Народний фронт». До ВРУ не потрапила.

Кирилюк

У 2015 році напередодні місцевих виборів приєдналась до політичної партії «Самопоміч», але на виборах балотувалась до Чернівецької міської та обласної рад вже від «Народного контролю». Не потрапила у жодну з рад зайнявши відповідно 27-ме та 16-те місця.

З 2016 член ПП «ДемАльянс».

Всі розуміють, що не кожна людина може стати помічником нардепа, а ще складніше потрапити у список партії до Верховної ради. Таке можливо лише у тому випадку, коли люди надійні, перевірені і віддані як партії «Народний фронт», так і її лідерам Бурбаку та Яценюку.

пат нарфронтТож схоже, що Чернівецький осередок «ДемАльянсу» замість перспективного політичного проекту, перетворився у черговий підрозділ «Народного фронту» та Бурбака. Але якщо раніше Іван Патарак публічно відхрещувався від зв’язків з Бурбаком, та й риторика була іншою і орієнтована на підтримку Михайла Саакашвілі, то зараз довелось розкривати карти.

Максим Бурбак ніяк не може здобути контроль над міською радою, адже малочисельної групи з чотирьох депутатів у «БПП», двох у «Самопомочі» та тих хто ситуативно підтримує «Народний фронт» на голосуваннях, не достатньо для протягування своїх «земельних шкурняків». Усі спроби розхитати ситуацію через ЗМІ, розвалити фракції, також особливих дивідендів не приносять. Тож Максиму Юрійовичу навіть доводиться «світити» людей, які б не мали асоціюватись з «Народним фронтом» до наступних виборів, і мали стати козирями у здобутті «пробурбаківської» більшості в міській раді.

Відповіді на питання, хто ж стоїть за організацією акції протесту проти марнотратства бюджетних коштів, яку сьогодні активно за гроші рекламують у соцмережах, ми зможемо отримати вже завтра. Власне як і відповідь на питання кого ще, окрім двох вищезгаданих «фронтовиків» з «ДемАльянсу», засвітить на акції «Народний фронт». Адже відсутність критики Олексія Каспрука, «темники» про поганих депутатів і активна підтримка завтрашньої акції у підконтрольних Бурбаку засобах масової інформації, чітко вкаже на те, чий сценарій буде розігруватись у стін Ратуші.

Микола Сергієнко

Патарак райрада

патарак помічник

Кирилюк1

ДемАльянс

Акцію активно рекламують за гроші у соцмережах

Коментарі
  • Таке відчуття, що Бурбак всіх купив і взяв під контроль,за Самопоміч домовився, ДермоАльянс очолює у області його помічник, парочку своїх посіпак засуне в БПП. І можна йти на вибори і мати хоч якісь позиції для протягування своїх шкурняків, за які цей склад ЧМР принципово не голосує
    Максим Юрійович досвідчений політик і грає у багатоходовочку, розуміючи, що з Навозник Фронтом не світить навіть подолати трьох відсотковий бар’єр, прикладом цього є вибори до Сторожинецькоі ОТГ де Кулявлоби набрали 3%
    Але промахнувся з ДермоАльянс, який навіть 2 % не набере.

    • аферюга ти жижіянчіку!)))))) аферюга ти така сама як кулявлобні аферюги патарак бурбак кирилюк. ганьба!!!!! гет мародерів – коупціонерів кулявлобних і їх завуальованих шісток алянсів ряжених всяких шісток кулявлобних опор і К!!!! ГАНЬБА!!!!
      прропоную підстрачники їм надавати під радов))))))))) то навіть весело буде))))))))))))) ото вже клоуни))))))))))))))

  • треба цих уродів алянсу кулявлобно спитати під міськрадою звідки бабоси на рекламу?!!!! НАМАРОДЕРСТВУВАЛИ сцуки кулявлобно алянсові! відповідати треба за все!!!!

  • Марина Кирилюк поміняла вже п’ять партій:
    Народний фронт > ВОБатьківщина >
    Самопоміч > Народний Контроль > ДемАльянс > хто наступний?

  • це хто там піде в кастрюлі під міську раду , кулявлобна надюша бабібінска і гусачка наталька? ви кулясті ідіотки що вилизуєте мародерів кулявлобних ліпше до лікара в психлікарню сходіт може поможе вам, може ше не пізно.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи