Хто провокує штучні конфлікти у міській раді?

25.01.2017

_DSC0479

Під час сьогоднішньої прес-конференції голова фракції «Рідне місто» у Чернівецькій міській раді Василь Продан розповів, хто, насправді, провокує конфліктні ситуації не лише у стінах Ратуші, а й загалом у всьому місті.

На думку депутата, за цим стоять деякі люди з близького оточення міського голови Олексія Каспрука, які намагаються залишитися непублічними, але хочуть впливати на всі процеси і ні за що не відповідати.

«Візьмемо рішення про виділення 20 мільйонів гривень на квартири для учасників АТО. В чому була його суть? Щоб не міська рада їх розподіляла, а самі учасники АТО між собою визначалися, хто більше потребує цього житла. Тоді втручається радник мера Ірина Карімова і за тиждень обдзвонює інших АТОвців. Розказує, що хтось з цих 20 мільйонів отримує відкат і вам треба не дати цього зробити, вам треба терміново створити якусь організацію на противагу тим організаціям, які вже існують.

Було прийняте рішення, яке готувалося за участі тих представників тих організацій, які вже два роки опікуються учасниками АТО. І тут буквально за два тижні знаходяться якісь інші люди, які кажуть, що все це було неправильно. Ці люди зявилися і пропали. Ви їх не бачили ні до того, ні після того», – зазначив Василь Продан.

Карімова КаспрукСаме тому, на думку депутата, якщо такі люди хочуть впливати на процеси управління містом, то нехай вони обираються депутатами та йдуть до людей, або обіймають управлінські посади з чіткими обов’язками. І саме головне – беруть на себе відповідальність за свої дії.

«Якщо ти впливаєш і на кредити, і на міського голову, то, дійсно, ставай заступником міського голови, членом виконавчого комітету. Йди до людей за довірою і публічно працюй», – зауважив Василь Продан.

 

Коментарі
  • Хто така Карімова і якій в неї бекграунд? Смішні пелеховські боти навіть порівнюють її з Оксаною Продан.)))))

  • Ще та с*ка! Комуняка! скільки ми будем ще терпіти знушання цієї “арімової” і решти безглуздої влади?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини