Каспрук не виконав обіцянку здати вулицю Богдана Хмельницького до кінця року

15.12.2016

Каспрук бруківка

Ремонт багатостраждальної вулиці Богдана Хмельницького у Чернівцях продовжать у кращому випадку навесні наступного року, а мер Олексій Каспрук вже, навіть, не називає остаточний термін, коли вулицю, нарешті, офіційно відкриють. Але схоже жарт із соцмереж, про те, що вулицю відкриють до Дня міста, але невідомо якого року, набуває реальних обрисів.

«Чому другий місяць поспіль на Хмельницького не виконуються жодні ремонтні роботи?», – поцікавився у міського голови під час сьогоднішньої позачергової сесії депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей.

У відповідь на це міській голова повідомив, що проект завершення ремонту вулиці нині перебуває на експертизі. Після її завершення буде оголошено тендер, визначено підрядника і тільки тоді роботи будуть відновлені.

При цьому, Олексій Павлович відмовився від своєї традиції називати конкретну дату здачі вулиці в експлуатацію, пообіцявши лише, що все буде добре.

ХмельницькогоНагадаємо, що цього року терміни відкриття вулиці постійно переносили. Зокрема, Олексій Каспрук в ефірі програми «Ревізор» на «Новому каналі» на всю Україну пообіцяв, що вулицю відкриють до Дня міста. Однак, цього не сталося. Більше того, з’ясувалося, що є неточності у проектно-кошторисній документації, а виділених коштів чомусь для завершення ремонтних робіт не вистачає, і потрібно виділити додаткові гроші з бюджету.

Тоді Каспрук пообіцяв, що вулицю здадуть до кінця цього року та вкотре не дотримався своєї обіцянки.

Тож, ремонт Богдана Хмельницького продовжать вже у 2017-му, а коли його завершать наразі невідомо.

Коментарі
  • Каспрук дає обіцянки по вулиці Богдана Хмельницького точно так і рівно стільки ж часу, як і Порошенко по безвізу!!! 🙁

  • Починав ремонти ще Михайлішин, він же і всі договори, напевно, підписував, і кошти виділяв. куди ті кошти пішли???

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини