Екс-губернатор Роман Ванзуряк очолив команду Саакашвілі на Буковині. Бурбак миттєво розкритикував нову політсилу і заодно «Народний контроль»

29.11.2016

ванзурякКоординувати діяльність нової партії Михайла Саакашвілі «Рух Нових Сил» на Буковині буде Роман Ванзуряк.

На сайті організації “Рух Нових Сил” в розділі «Команда» зазначається, що до складу ініціативної групи увійшли:

Микола Малий – громадський діяч,

Сергій Січевський– громадський діяч, учасник АТО, приватний підприємець,

Сергій Босовик – волонтер, громадський діяч, член виконкому Чернівецької міської ради,

Ольга Мотуляк – заступник голови Громадської ради при виконавчому комітеті Чернівецької міської ради

Роман Ванзуряк – народний депутат України VII скликання, з березня по листопад 2014 року голова Чернівецької ОДА, депутат Чернівецької обласної ради VII скликання.

Нагадаємо, учора, 27 листопада, у центрі Києві біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу відбулися збори прихильників нової ініціативи екс-глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі “Рух нових сил”. Біля Музейного провулку було розміщено сцену з великим білбордом “Остання зима цієї влади”. У заході взяли кілька тисяч людей, серед присутніх, біля наближених осіб Саакашвілі був і Романа Ванзуряк!

У своєму виступі Михайло Саакашвілі заявив про вимогу дострокових парламентських виборів та про бажання “блискавично і безкомпромісно навести лад в країні, – повідомляє inbuk.com.

бурбак_3Подібні заяви Саакашвілі про перевибори налякали голову фракції «Народний фронт» у ВРУ Максима Бурбака, який назвав усіх хто йде до «Руху Новиїх Сил», наївними, що йдуть до команди «одеського розчарування». Бурбака зрозуміти можна, адже за даними соціологів політсила «фронтовиків» й близького не дотягує до подолання трьохвідсоткового бар’єру. Тож Максим Юрійович кинувся в атаку у властивій для себе манері, що навколо зрада і усі “агенти кремля”.

Але в одному пості Бурбак не забув «проїхатись» не тільки по «Руху Нових Сил», а і «Народному контролю». Причина зрозуміла, адже завтра на сесії будуть голосувати питання скасування рішення виконкому, завдяки якому підконтрольний йому ринок «Добробут» уник сплати 400 мільйонів гривень у бюджет міста. Тому він заздалегідь оголосив депутатів «Народного контролю» зрадниками, про всякий випадок.

«Очікувано Роман Ванзуряк зневірився в команді та політсилі Народного контролю Добродомова в Чернівецькій області. Я про це неодноразово наголошував. А як вони гнівно захищали свою партію та лідера. Голосують в унісон з колишніми регіоналами за шкурняки регіоналів з бригади Фірташа- продана – міхайлішина, ганьблять рейтинг молодої політсили 🙁 А що ж робити молодим депутатам міськради, які палко повірили та захищали партійні прапори? Новий рух пригріє всіх, одеське розчарування збирає під свої прапори. Наївні шикуйсь !!!», – написав на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» Максим Бурбак.

Коментарі
  • Я Вас предал и продал! Грузин, “мусорщик”, “вилоносец”,…-такие же. Но к новым выборам готовиться надо уже в январе.

  • Там цей недобитий комуняка Івашин! Всьо пропало ще до початку!
    Чи Ванзуряк не може без цього “радника”?

  • НА ПЭТЬЮ РАБОТАЮТ ВМЕСТЕ С ГАСТРОЛЙОООРАМИИИ

    ВАНЗУРЯК ТУПОЙ И СИКЛИВЫЙ УЖЕ ХУБЕРНАТОРСВОВАЛ И ПОКАЗАЛ ЦЕЛЫЙ ПУК ДА КОРУПЦИЮ А ЕЩЙОООО ПЕВИЧКА С СВЕЧКАМИ БЕГАЛА ТАМ БУ ГА ГА

    СЕКТАНТ БОСОВИК КУДА ЭТОТ ШВОНДЕР МЕЛКИЙ ЖУЛИК ТОЛЬКО НЕ ВПИХАЛСА И В НК И САМОНЕМОЧ И……………… БУ ГА ГА

    БУ ГА ГА !!!!!!! ТАЦУРИСТКА УСПЕШНАЯ МОТКЛЯК …….. МОЖЕТ РАСКАЗАТЬ КАК ПАПИК ФУФЛО ПО АПТЕКАМ ГОРОДА ДА КОНТРАБАС ТИЧЕТ ……А МУСАРНЯ ДА ПРОКУРАТУРА СЛЕПАЯ…….. БУ ГА ГА

    ШМАРКУН ——ДЛЯ МЕСНОЙ БЫДЛОТЫ ЗАТИЧКА ШОКОЛАДНОГО ПЭЦИ ПО ВСЕХ ПРОЕКТАХ АП! БУ ГА ГА

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи