Федоруку не до голосувань у Верховній раді – він дивиться футбол

03.11.2016

Нардеп від «Народного фронту» Микола Федорук укотре продемонстрував як він важко, не покладаючи рук, працює у Верховній раді, куди його делегували чернівчани, щоб він відстоював їх інтереси.

Депутати ВР придумують все нові способи, чим розважити себе коли вони присутні в сесійній залі під час пленарного тижня. Так, депутат від фракції “Народний Фронт” під час голосувань був помічений за переглядом футбольного матчу.

За таким заняттям нардепа застав фотокореспондент “Українських Новин” Богдан Бортаков.

Любителем футболу виявився екс-мер Чернівців, а нині нардеп з фракції “Народний Фронт” Микола Федорук.

fedoruk

За відео на екрані нескладно здогадатися, що увагу депутата привернув повтор проходив увечері 2 листопада матчу Ліги чемпіонів “Легія” – “Реал” (Мадрид), який закінчився з сенсаційним для зустрічі команд різного рівня рахунком 3: 3, – повідомляють «Українські новини».

fedoruk-futbol

Коментарі
  • Саме цей бувший *…удак знищив водоканал в Чернівцях. Тільки і робив,що разом з своїм Ринжуком грабував Калинівський ринок. За вкрадені ними кошти могли повнsстью замінити усі труби

  • Федорук під час роботи займається дурнею, не тим чим потрібно!))) А народ України йому за це платить немаленьку зарплатню, премії, компенсацію за житло, “лікувальні” курорти, та інші там всілякі пільги…!))) Ми маємо платити йому за перегляд матчів такі гроші???

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини