Фреймут завітала до міської ради та призначила головним Віталія Михайлішина (відео)

28.10.2016

fremjutДо Чернівців із перевіркою приїхала відома телеведуча Ольга Фреймут. Як відомо, зранку вона проінспектувала Чернівецьку обласну клінічну лікарню. Відтак телеведуча завітала на сесію міської ради. Журналістка вирішила поспілкуватися з депутатами, аби більше дізнатися про те, як у Чернівцях вирішують проблемні питання.

Так, Ольга Фреймут попросила створити робочі комісії та перевірити місцеві лікарні, адже там знімальна група помітила багато проблем. Окрім того, ведуча поцікавилась, чи слідкує хтось у Чернівцях, зокрема, у супермаркетах, за безпекою їжі. За її словами, варто було б тій же комісії перевірити мережу кондитерських магазинів Чернівців.

Окрім цього, Ольга Фреймут запитала депутатів, чи подобається їм їхня робота, адже, на її думку, це дуже складно, повідомляє «Чернівецький промінь»

Найактивніше Ольга Фреймут спілкувалась з колишнім керівником міста Віталієм Михайлішиним, тож прощаючись вона жартома сказала: “Віталій, я вас тут залишаю за старшого”.

Останні слова Фреймут викликали дружній сміх серед депутатів.

Після цього ведуча запросила усіх у суботу на підбиття підсумків її візиту до Чернівців.
“У суботу о 13 годині ми зберемо чернівчан, аби показати хороші моменти і проблеми, які ми знайшли”,  – розповіла О. Фреймут.

Коментарі
  • А у фреймут нет таблички с надписью: “Самый балабольный мер города Черновцы”? Каспруку бы вручила, он в таком нуждается, смотря на его обещания и их не выпонения

  • можете тут прикалуватися, але михайлішин був кращий господар міста ніж нинішній каспрук

    так що не здивуюсь якщо скоро михайлишин буде мером Чернівців

    а ви патрійоти ряжені хіхікайте далі і далі крадіт бабло з бюджету ліс гравій землі і все до чого дотягнулися ваші тупі бошки і ручки. корупційні уроди!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи