Водій маршрутки виїхав на тротуар та збив на смерть жінку (фото)

03.10.2016
Фото: "Чернівецький промінь"

Фото: “Чернівецький промінь”

На жаль у День міста не обійшлось і без трагічних подій. У неділю на вулиці Сагайдачного водій маршрутки №10 не впорався з керуванням та скоїв наїзд на жінку, яка внаслідок ДТП загинула, а ще шестеро пасажирів маршрутки отримали травми.

Як повідомили  в секторі комунікації Національної поліції в Чернівецькій області, 56-річний мешканець Чернівців, керуючи пасажирським автобусом допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини на тротуар, скоїв наїзд на пішохода та в’їхав у будинок. У результаті ДТП 66-річна мешканка села Драчинці Кіцманського району отримала смертельні тілесних ушкодження.

За висновками медичної експертизи, водій за кермом був тверезим.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Декілька пасажирів отримали тілесні ушкодження, їм була надана медична допомога на місці, від госпіталізації вони відмовилися.

Подейкуюють, що водію стало зле за кермом, але всі обставини аварії встановить низка експертиз, що призначені у рамках розслідування кримінального провадження.

dtp-sahajdachnoho

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини