На вулиці Героїв Майдану комунальники вже 4 місяці не можуть заасфальтувати яму посеред дороги

27.09.2016
фото: pogliad.ua

Так вулиця виглядає сьогодні. фото: pogliad.ua

Яма після ремонтних робіт на вулиці Героїв Майдану з’явилась ще чотири місяці тому, на початку літа. Після того про неї писали, викладали світлини у соцмережах, звертали увагу комунальників на неї, але пройшло чотири місяці, а яму, що створює аварійну небезпеку, ніхто і не збирається асфальтувати.

Першим звернув увагу на це неподобство у себе на сторінці в мережі «Фейсбук» Serhii Dobrganskyy і розмістив допис з фото.

«Вітаю всіх з Петрівським ярмарком і першим місяцем величезної ями неподалік перехресті Г. Майдану та Комарова, яку вирив Водоканал, кинув трохи шутру, але за місяць, його машини, природньо, повибивали і зараз там яма сантиметрів на 25-30… така яма спричиняє величезну небезпеку аварії, та затор на даній ділянці», – написав він ще 9 липня.

herojiv-majdanu-lypen

Щоправда того ж дня яму засипали згідно новітніх чернівецьких технологій багнюкою.

«Велика сила ФБ… яму закидали шутром… сподіваюся це перший крок до заасфальтування ями…», – написав у себе на сторінці Serhii Dobrganskyy. 

herojiv-majdanu-lypen1

Але надії на асфальтування так і не виправдались навіть через три місяці. Багнюка, якою засипали яму протрималась рівно тиждень. Після того ще кілька разів закидували яму щебенем, але через те що вулицею їздить велика кількість транспорту, вже через кілька днів автомобілі все з ями розтягували вздовж дороги.

І як тут можна обурюватись тим, що не можуть здати вчасно до Дня міста цілу вулицю Богдана Хмельницького, коли Каспрук і його команда професіоналів не можуть 4 місяці залатати одну яму на центральній вулиці?

Коментарі
  • Таке враження, що команда Каспрука взагалі нічого не може доробити до ладу. Неполатана дорога, знову проблеми з вулицею Хмельницького, угроблена вул. Богуна… “Європейський” мер, кажете?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи