Каспрук збрехав на всю країну, що вулицю Богдана Хмельницького відремонтують до Дня міста

26.09.2016

14433227_959253734201190_7509739958745961209_n

Цьогорічний День міста стане сумним святом для мешканців багатостраждальної вулиці Богдана Хмельницького. Адже вони так і не дочекаються обіцяного Каспруком довгоочікуваного відкриття своєї оновленої відремонтованої вулиці.

І це в ефірі програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці» нарешті був змушений визнати і сам Олексій Павлович.

«Є певні обставини, які затримують виконання робіт. Я про них говорив. Ми не могли передбачити, що отримати за гроші щебінь, чи пісок – це може виявитися проблемою», – розводив руками міській голова.

Поганому меру вічно щось заважає. Цього разу тавро винних приліпили на щебінь та пісок.

Але от що цікаво: Каспрук не кліпнувши оком прямим текстом говорить, що виявляється ніхто здавати вулицю в експлуатацію до 608-ї річниці Чернівців й не збирався.

«Я не ставив собі завдання будь-якою ціною завершити вулицю до дня міста», – вмив руки мер Чернівців.

Такі слова очільника міста виглядають відвертим знущанням і над мешканцями вулиці Богдана Хмельницького, і над усіма чернівчанами. Адже протягом цього року із Ратуші лунали переможні реляції про те, що вулицю здадуть наприкінці весни. Потім термін змістили на літо. Врешті-решт, після того, як Чернівці відвідала команда «Ревізору», яка була в шоці від подоби ремонту вулиці Хмельницького, в ефірі програми «Страсті за Ревізором» на «Новому каналі» Каспрук на всю країну заявив, що вулицю здадуть саме до Дня міста.

І ось тепер виявляється, що він нікому нічого не обіцяв. Більше того, Каспрук навіть не називає нових термінів, а лише туманно говорить, що вулицю завершать цього року.

І якщо раніше мешканці вулиці Хмельницького жартували, що День міста треба перенести, то тепер варто задуматися, щоб продовжити цей рік на невизначений термін.

Хоча, насправді, все це зовсім не смішно. Своєю безгосподарністю та невмінням керувати містом Каспрук вже привчив нас, що він не здатний виконувати свої обіцянки, і завжди на когось перекладає провину.

Коментарі
  • Як на мене, жителі вул. Хмельницького вангували щось типу такої відповіді. Ну не зробить Каспрук порядок з цієї проблемною вулицею. Ось такий мер у Чернівцях – ніякий.

  • Нащо тоді було стелитися і геройствувати перед “Ревізором”, що вулиця буде відремонтована до Дня міста? Тут навіть варіантів нема – якщо мер не дотримує слова, то нащо взагалі він сидить у владному кріслі?

  • ну вот и снова Каспрук не смог сдержать обещания. Ждём продолжения глобального вранья мэра города во всёх обещаниях

    • а что если Лёша не наврал и сделает сюрприз?) ну помечтать же можно… а в реале черновчан снова одурачили обещаниями. Вот опозорились на всю страну с мэром

  • ужс
    как так можно дальше жить. интересно как будет оправдоваться перед СМИ наш мэр насчёт ситуации с улицей

  • чітко спланована гра: Каспрук пообіцяв, Каспрук пожартував. 100500 відмазок, типу гравій і пісок не завезли, вибачайте люди, шото не подумав. А взагалі хтось на щось позитивне сподівався?

    • Я вас умоляю,все понимали что кина не будет,но не все понимают зачем трепаться.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини