“Народний фронт” використав студентів у своїй політичній грі, – Ростислав Білик

21.09.2016

_dsc0083

Депутат Чернівецької міської ради Ростислав Білик провів першу прес-конференцію після повернення в Україну під час якої запевнив присутніх, що він нікуди і ні від кого не тікав, і пояснив, що насправді криється за справою, яку йому «шили» політичні опоненти.

«15 липня цього року я перетнув кордон України і повернувся. Я нікуди не тікав тому, що повістка мені не приходила. Хоча, після тих обшуків, які відбувалися після місцевих виборів у жовтні минулого року, на моїй квартирі, квартирі моїх батьків, де я не живу вже 11 років, я зрозумів що все це так просто не закінчиться. Якщо ви знаєте, після виборів по всій Україні було порушено 600 кримінальних справ за підкуп та інші зловживання. Найбільш резонансними були справи Білика та Корбана. Але ж ви розумієте рівень. У Корбана 40 адвокатів. Ледь не своя армія.

І все одно у мене нічого не знайшли – забрали флешку і ноутбук. Та як все це відбувалося… Я нікому не бажаю того, що було тоді у жовтні у мене вдома. Але я закон не порушив», – розповів Ростислав Білик.

Також депутат пояснив ситуацію із 3 студентами яких засудили за підкуп виборців до якого намагалися притягнути Білика.

«У п’ятницю, напередодні виборів,  до офісу прийшли троє людей, яких я вперше бачив. Я був в той день сильно зайнятий. Але ввечері знайшов можливість з ними поговорити. Вони сказали, що хочуть мені допомогти. Я їм відповів, що за два дня до виборів вони навряд чи чимось можуть мені допомогти і ми розійшлися”.

На питання, хто ж винен у тому, що студенти опинилися на лаві підсудних, Білик висловив чітке переконання, що за цієї провокацією стоять його політичні опоненти.

“Недарма в одному з ефірів Каспрук обмовився за Фрейдом, що «Народний фронт» використав студентів. Вони й справді їх використали у своїй політичний грі», – зазначив депутат.

Прокоментував Білик і позов «ОПОРИ» до суду на київську прокуратуру, яка зняла з нього усі звинувачення.

«Якщо «ОПОРА» виграє суд і справі дадуть новий хід, то я готовий співпрацювати зі слідством та доводити, що я невинен”, – підсумував Ростислав Білик.

Коментарі
  • Понятно же, що студенти давно зникли з поля зору громадськості. Цікаво за скільки ці 3 молодих людей продали себе Бурбаку? Шкода, що людині здоров’я тільки зіпсували цими своїми “обшуками”. Ростислав Білик освічена людина, яка впродовж минулої каденції багато чого доброго зробив. Та, як баччимо, адекватних людей Бурбак гине прибрати, щоб не заважали. В оману можна ввести кількох дурненьких, але не все місто.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини