Обшанський оголосив сезон полювання на підприємців?

20.09.2016
morozyvo_1

фото з facebook-сторінки Сергія Обшанського

Чернівецькі підприємці обурені тим, що начальник міської інспекції з благоустрою Сергій Обшанський, замісіть того, щоб дійсно дбати про благоустрій Чернівців, займається розправою над приватними підприємцями у стилі буремних 90-х.

Зокрема, вранці 9 вересня, без будь якого попередження, підлеглі Сергія Валерійовича демонтували кіоск з продажу морозива, що був розташований біля магазину «Колос» на вулиці Степана Бандери. І на думку підприємця Людмили Варгоцької зробили це незаконно.

«Наш кіоск з продажу власного морозива працює з 2009 року. Тоді ми отримали усі необхідні дозвільні документи, – розповіла на сьогоднішньому брифінгу Людмила Леонідівна. – Дозвіл з Департаменту економіки, паспорт прив’язки, погодження з магазином «Колос» та договір з ними. Дозвіл СЕС та інші документи».

Та коли термін дії документів закінчився, чиновники з Ратуші чомусь відмовилися їх продовжувати «Ми неодноразово зверталися із пропозиціями, що готові за власний кошт змінити дизайн нашої торгівельної точки, облаштувати тротуар та тролейбусну зупинку. Надавали ескізні проекти. Однак постійно отримували відмови», – зазначає Людмила Варгоцька.

На сайті міської ради була зареєстрована електронна петиція із пропозицією зберегти кіоск з морозивом, яка досить швидко набрала 250 необхідних голосів.

 Для її розгляду у Ратуші створили формальну комісію на чолі із заступником мера Володимиром Середюком. Яка, із зрозумілих причин, стала не бік сотень чернівчан та сумлінного платника податків, а бік чиновників. Які, судячи, з усього сильно вболіваючи за благоустрій ще й відстоюють бізнес-інтереси «Колосу». Бо, як стверджує Людмила Варгоцька, її кіоск розташований на землі міста, а «Колос» сфальшував документи, що це нібито його земля.

Тим часом, зацікавлені у ліквідації кіоску з морозивом люди почали усіляко натякати жінці, що нещасні чотири квадратні метри площі їй треба залишити по-доброму, інакше будуть проблеми.

«Мені погрожували невідомі люди. Обшанський відкрито казав, що «Колос» мене розмаже. Головний архітектор міста назвала нашу торгівельну точку лайном. Я відповідально заявляю, що якщо зі мною щось станеться, то прошу визнати винними у цьому Обшанського, Каспрука, Бабчука та «Колос», –  із сумом констатувала Людмила Варгоцька.

У свою чергу начальник міської інспекції з благоустрою Сергій Обшанський стверджує, що демонтаж кіоску був здійснений законно.

“У них не має жодних документів на цей кіоск. І, взагалі, на цьому місці не повинно бути жодних малих архітектурних форм. Ми надсилали їм попередження про демонтаж кіоску. Все відбулося законно. І це не Обшанський демонтує, а комунальне підприємство “МіськШЕП”, – зазначив начальник інспекції з благоустрою у коментарі нашому виданню.

Але виходить цікава ситуація. За твердженням чиновника кіоск з морозивом, нібито, ніде не фігурує. Але згідно інформації Департаменту економіки він внесений до переліку об’єктів торгівлі у Чернівцях.

varh_1

Коментарі
  • Так то прилавок і доречі написано – низькотемпературний прилавок , але не МАФ ))
    Потрібно ще перевірити ресторан Людана по вул.Головній , може то не ресторан , а Чебуречная )

  • Помню, во время Революции Обшанского называли “человеком которого можна посылать нах*й”, теперь чувак поднялся, устроил в Черновцах “лихие 90-е”. На самом деле он так ущербен. Возомнил что он царь и бог при Каспруке.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи