Бурбак вдруге спробує «віджати» приміщення у центрі Чернівців

16.09.2016

Сковороди 1

Вже нашумівша історія з виділенням Максиму Бурбаку просторого приміщення площею у 216 квадратів в самісінькому центрі Чернівців на вулиці Сковороди, виявляється є не першою спробою буковинського нардепа «фронтовика» віджати це приміщення.

Пару місяців тому на ласий шматок нерухомості у центрі міста кинула око така собі регіональна громадська організація «Перший аграрний кластер». За дивним збігом з 2010 по 2012 роки її очолював теперішній лідер «Народного фронту» у ВРУ Максим Бурбак. А зареєстрована вона й досі за адресою Калинівська, 13 «Б», на вотчині братів Бурбаків – ринку «Добробут». І хоча зараз там у документах значиться інший директор, всі розуміють, хто фактично керує цією громадською організацією. Але певно у комісії не зорієнтувались, чи були не в курсі кому ГО належить, і майже одноголосно проголосували не надавати приміщення маловідомій громадській організації з мотивацією, що воно в резерві для органів виконавчої влади і не було оголошення про оренду.

Тоді, Максим Юрійович вирішив піти вже в лобову атаку, певно дуже вже приглянулись «фронтовику» 216 квадратів на шару у центрі міста. Більше того, оскільки це було звернення народного депутата, то й приміщення згідно чинного законодавства можуть надати поза конкурсом і конкурентів відповідно не буде. Тож тепер він вимагає надати безкоштовно 216 квадратних метрів на Сковороди, 1 для нього, як народного депутата. А щоб не виникало питань для чого депутату округом якого є Заставнівський, Хотинський, Кельменецький та Сокирянський райони приміщення у Чернівцях, а не, наприклад у Хотині, Бурбак прописав туди ще Федорука та увесь «Народний фронт».burbak-skovorody

Цього разу комісія, врахувавши помилки недалекого минулого і зробивши висновки, вирішила надати приміщення нардепу.

За словами директора департаменту економіки Чернівецької міської ради Ярослава Городенського, проект рішення передачі приміщення на Сковороди, 1 Максиму Бурбаку за договором позички підготують десь на початок жовтня і після цього це питання розгляне виконком.

Тож тепер слово за членами виконавчого комітету міськради, які мають прийняти рішення чи надавати нужденному депутату від «Народного фронту» безкоштовне приміщення, яке він вже вдруге намагається вибити для себе. Звичайно, що напередодні засідання виконкому, усім членам варто підготуватись до тиску, а у разі незгоди, й до інформаційних атак з вийманням скелетів з шаф через усі підконтрольні ЗМІ Бурбака. Адже нічого нового Максим Юрійович та «Народний фронт» поки не вигадали у проштовхуванні та вирішенні своїх «шкурняків».

Роман Данильчук

Коментарі
  • Одна схема не прокатила, зараз іншу пробує. У нас багато хто із тих кому насправді потрібні приміщення на вулиці, а йому подавай хороми в центрі міста.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи