Якщо не можеш побороти мафію, то очоль її, – Віталій Гавриш про «боротьбу» Бурбака з лісовою мафією (відео)

17.08.2016

гавришЛідер фракції «Самопоміч» в Чернівецькій міській раді Віталій Гавриш, на своїй сторінці у мережі «фейсбук» відповів на численні закиди з боку буковинського нардепа Максима Бурбака. Зокрема нагадав про розслідування журналістів 24 каналу, які виявили, що чернівецькі представники «Народного фронту» причетні до схем контрабанди лісу та опублікував відео.

«Останнім часом багато спостерігаю Максима Юрійовича Бурбака. Він то в Кіцмані, то в Чернівцях захищає простих, нужденних людей. Він чудово, майже так само, як міський голова розуміється у всіх господарських питаннях, які розглядаються в міській раді. Тоді ж чому пан Бурбак не займається проблемами в лісовому господарстві на його малій батьківщині? А тут виявилось все просто як у тому жарті: “якщо не можеш побороти мафію, то очоль її”.

Ви подивіться які люди за те відповідають: Яценюк – екс прем’єр, Салагор – керівник митниці, Фищук – голова ОДА, Ліщук – зять Фищука, який, до речі, за дивним збігом обставин виграв тендер на 2 єдиних автобуса в автопарку ЧТУ, Бурбак – дружина нардепа ВРУ та співвласник біржі, на які заключають лісові контракти.

Єлизавета ЧИП: “Ділки (депутати ВРУ, екс прем’єри, зяті голів ОДА, дружини депутатів ВРУ та багато інших “правильних активістів” – авт.), які вивозять ліс з України, чиновники (голови ОДА, керівники митниці та ін.), які прикривають їх діяльність, вони ані на хвилину не пов’язують своє майбутнє з Україною, як і не пов’язують мабуть, майбутнє своїх дітей з Україною . В них єдина ціль, якнайбільше напхати кишені, тут і зараз”. Я би додав поки при владі.

Переглядайте, читайте, поширюйте. Нехай країна знає своїх героїв.»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи