Прикриваючись дитячим майданчиком, Федорук хоче узаконити “захоплення” землі

01.08.2016

комісія зелена

На позаминулій сесії Чернівецької міської ради бурхливе обговорення викликало питання про те, щоб внести захаращену ділянку землі біля ресторану «Затишок» до переліку дитячих майданчиків.

Ні для кого не секрет, що цей ресторан належить дружині народного депутата від «Народного фронту» і колишнього мера Чернівців Миколи Федорука. А тому у багатьох міських обранців виникли небезпідставні побоювання, що у цій справі не все чисто.

Тож питання відклали на довивчення, а сьогодні на території віртуального майданчику зібралася спеціальна комісія міської ради, яка має розібратися у цій ситуації.

Хоча, почати варто з того – кому, взагалі, там потрібен дитячий майданчик? Житлових будинків, а відповідно і дітей, поруч не має. Зате є дорога з інтенсивним рухом. З одного боку ресторан з сауною, а з іншого, через паркан, сміттєві баки ринку. А на самій земельній ділянці розташований трансформаторний щит.

Але все одно знайшлися якісь міфічні мешканці, які захотіли, щоб там був майданчик. Щоправда, на сьогоднішнє засідання ці таємничі люди не прийшли. А от «Затишок» представляла бухгалтер цього закладу і за сумісництвом дружина ще одного полум’яного члена «Народного фронту» Василя Косменка.

Прийшли на зустріч підприємці з ринку «Верхній», які стверджують, що «Затишок» незаконно захопив цю земельну ділянку та огородив її парканом. Більше того «Затишок» зруйнував стару підпірну стінку, а нову переніс на півтора метри ближче до ринку. Всі свої слова вони підтверджували документами. Дружина Василя Косменка, звісно, все заперечувала і переконувала присутніх у щирості благих намірів «Затишку». Підприємці ж, впевнені, що дитячий майданчик це лише привід легалізувати рейдерське захоплення землі. А насправді там буде або літнє кафе, або цю ділянку ресторан буде використовувати для господарських потреб.

Зрештою, після більш ніж годинної дискусії члени комісії вирішили спершу встановити кому ж насправді належить ця спірна земля, а вже потім визначатися чи потрібен там дитячий майданчик.

Також комісія доручила інспекції з благоустрою проконтролювати демонтаж будки, яку «Затишок» незаконно встановив біля земельної ділянки.

комісія зелена 7

 

 

комісія зелена 2комісія зелена 6

комісія зелена 5

Дружина Василя Косменка спілкується з радником Каспрука Андрієм Олійником

Андрій Тисовський 

Коментарі
  • Дружина Василя Косменка спілкується з радником Каспрука Андрієм Олійником

    карттіна маслом — “”корова і петушок паследоші самаабаронниґ!””. І оці лярви на пільгах з посвідченнями АТО за то шо бабло розкрадали на ровах і мостах , ше і на землю ратиці свої наклали А х”””р вам в дишло а не землю чернівчан! сцуки ряжені!

  • голубая луна хедорука закотилась за красные горизонты навсегда. ему чистить дупло пора а не землю воровать у города

  • будка чекає на велікого борцуна з старими бабками Обшанського і фоточки де Обцянський демонтує будку федорука і К

  • В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ В ОБЛАСТІ І МІСТІ ПРОКУРОР Є? БО ТАКЕ ВРАЖЕНЯ ЩО НЕМА! АГОВ ПРОКУРАТУРА ВИ ДЕ?????

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи