У школі нову підлогу стелять з гнилих досок (фото)

25.07.2016

школа 10 дошки 1Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» розповів помічник депутата міської ради Дмитро Паладян. Також він надав фотографії якості деревини з якої виконують заміну підлоги списуючи на це чималі бюджетні кошти.

«Це вже зовсім переходить всі межі дозволеного та недозволеного!!!! Корупція і ще раз корупція департаментів та чиновників міської ради. Цього разу вирішили знову заробити на дітях ЗНЗ #10 вул. Горіхівська. За бюджетні кошти виконується заміна підлоги в школі. Роботи виконуються з ГНИЛИХ ТРУХЛЯВИХ ДОСОК!!! Сказати, що матеріал не якісний- це нічого не сказати – це просто ВІДХОДИ, що кладуть в школу ДІТЯМ!!!!! Як таке взагалі можливо? Чому не контролюється використання бюджетних коштів? Чому коли країна знаходиться в такому скрутному стані( війна, економічна криза) всерівно продовжують красти ще більшими маштабами??», – зазначив у дописі Дмитро Паладян.

Подробиці цього ремонту, хто його проводить, скільки він вартує бюджету міста, і хто здійснює контроль за якістю робіт, «Чернівці таймс» оприлюднить найближчим часом.

Коментарі
  • От що буває, коли ліс вивозять в Румунію. Дітям залишаються тільки гнилі дошки

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи