“Стіна Яценюка” на кордоні з Росією не зупинить навіть дикого кролика – Береза

21.07.2016

Народний депутат України Борислав Береза на своїй сторінці у Фейсбук поділився враженнями від “будівництва” так званої стіни на українсько-російському кордоні. Нагадаємо, що згідно задуму споруда мала б слугувати захистом від російської агресії.

“Моя колега по ВР і ПАРЄ Олена Сотник з’їздила подивитися на знамениту Стіну, на яку Арсеній Петрович зливав мільйони гривень. Навіть дикого кролика ця #СіткаСтіна не зупинить. І що ми бачимо тепер? “Стіни” немає, грошей немає, і Яценюка теж немає. Точніше він є. Бігає в рожевій маєчці у Вашингтоні. А хто буде відповідати за цю “творчість”, яку за законами воєнного часу можна прирівняти до мародерства і вважати підривом державної безпеки поєднане з розкраданням коштів в особливо великих розмірах. Пишемо звернення на Назара Холодницького і буду інформувати про реакцію САП. Цікаво, як відреагують на це мої колеги? Чи стануть захищати виходячи з партійної солідарності, або дадуть відповідну оцінку?

Далі пряма мова Олени Сотник:

Яма вартістю 4 мільярди гривень. Рів (протяжністю кілька десятків кілометрів) на Українсько-Російському кордоні з зелененькою сіточкою (див.фото) і є та сама “Стіна”, яка нас повинна захистити від ворожих вторгнень з боку Російської Федерації. Нагадаю, мова йде про Європейський Вал – “стратегічному фортифікаційному проекті” Яценюка, на якому він піарився близько року. Проект знаходиться на стадії будівництва і гроші з бюджету продовжують витрачатися на епічний Вал! В цей же час наші хлопці військові продовжують їздити на допотопній техніці, тому що нібито недостатньо коштів в бюджеті для їх заміни!”

 

Коментарі
  • Нехай береза подає до суду, і ця гнила Яйценюх буде сидіти, або переховуватися

    • береза не соже поки що подавати до суду бо Надюша вірна бабінска та що розслєдоватільніци , казследує подвиги яценюка і його фронту))))))))))))))))))) послє віхода раслєдованія вірного береза подаст до суду. хероям слава!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини