Голова ОДА Фищук помпезно відкрив… ліфт

13.07.2016

Фищук ліфт1

В обласному клінічному кардіодиспансері встановили новий ліфт. На це у 2015 році з обласного бюджету виділили 773 тисячі гривень.

Лікарняний ліфт марки Л-500, який введено в експлуатацію в 1980 році потребував повної заміни, так як термін його експлуатації давно вичерпний. Після 25-річної експлуатації, що передбачено заводом виробником було проведено поточні ремонти ліфта, але неодноразово траплялися не передбачені зупинки між поверхами. Тож враховуючи, що відділення реанімації знаходиться на 4-му поверсі будівлі і під час транспортування хворих у відділення зупинка ліфта неприпустима, заміна ліфту була необхідна.

Справа звичайно потрібна та необхідна, але урочистості і помпезність з якою відбувалось відкриття ліфту, говорять лише про масштаби успіхів буковинського губернатора. До цього була розпіарена пара кросівок подарованих хлопчику з дитячого будинку. Тепер от ліфт відкрив. Що далі?

А далі мабуть урочисте відкриття пісочниці. Принаймні так вважає народний депутат Борислав Береза, який на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» покепкував з досягнень «фронтовика» Олександра Фищука на своїй посаді.
«Що можна очікувати від нашої влади, якщо відкриття ліфтів це вже подія. Ні, Подія! Саме так, з великої букви. Розумієте, Голова Чернівецької ОДА відкриває ні лікарню, парк, будинок культури, пам’ятник, центр навчання чи послуг, або університет, а ліфт! Чекаємо на святкове відкриття пісочниці та розповіді про те, що це велике досягнення сучасної влади», – зазначив у дописі нардеп.

Фищук ліфт

Коментарі
  • якісь дурні одні в владі!!! в одних лента в других бухло фаршета. клоуни йдіт в дупу ви вже дійсно зайопали буковинців

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи