Бурбак “збрехав”, що не має відношення до схем контрабанди лісу

30.06.2016

ЯцБурСалОстаннім часом у ЗМІ все частіше почала з’являтись інформація про те що відомі  буковинські «фронтовики» Яценюк, Бурбак, Фищук та Салагор мають пряме відношення до контрабандних схем вивозу українського лісу за кордон та активно «кришують» цей бізнес.

Громадські активісти та журналісти, втомились чекати поки правоохоронці почнуть працювати та припинять масове знищення українського лісу, і почали робити свої розслідування. І виявилось, що в поліції ніхто і не збирався зупиняти ці схеми, оскільки міністр МВС є однопартійцем тих кого звинувачують у цих злочинах. Кожне журналістське розслідування чи перевірка активістами ешелонів зі зрубаним лісом на вокзалах та митниці, неодмінно виводила на представників буковинського «Народного фронту».

Нещодавно журналісти телеканалу «24», в проекті «ЦРУ» (Центр розслідувань України) у своєму розслідуванні розкрили одну із схем лісової «мафії». Зокрема розповіли про дружні стосунки Яценюка з директором австрійської фірми «Швайгофер», куди вивозиться левова частка українського лісу, про те, що співвласницею буковинської біржі де продається ліс є Тетяна Бурбак, дружина лідера фракції «Народний фронт», а також про фірми, що виграють контракти на цій біржі та належать зятю губернатора Буковини Олександра Фищука. Звичайно ж, за словами журналістів, прикриває на митниці ці схеми головний митник Буковини Микола Салагор, який був помічником народних депутатів тих же таки Бурбака та Фищука.

Днями Максим Бурбак на прес-конференції спростував закиди у контрабанді лісу. І повідомив, що Яценюк багато з ким дружить, і не тільки з директором «Швайгофер». Можливо таким чином Максим Юрійович по Фрейду оговорився, що це не єдина злочинна схема Арсенія Петровича?
Також лідер фракції «Народний фронт» спростував, що він та його дружина мають відношення до цих злочинних схем повідомивши, що свою частку Тетяна Бурбак повернула біржі.

 «Про мене теж згадали, що моя дружина ніби кришує бізнес. Ця програма вийшла в червні, а в мене є документ від 1 грудня 2015 року, де частка в 1 відсоток в товарній біржі  «Буковинська універсальна біржа», яка є неприбутковою організацією, було передано назад біржі. 1 відсоток, який вартує 2000 гривень», – розповів нардеп.

Ми вирішили перевірити інформацію і виявилось, що нардеп нахабно збрехав чи то просто забув, що він все ж має відношення до «Буковинської універсальної біржі». Згідно інформації на сайті Міністерства юстиції України, виявилось, що власником вищезгаданої біржі, через яку, за інформацією ЗМІ, фірми зятя Фищука виграють лісові контракти,  по суті є батько Максима Бурбака – Юрій Бурбак.

Бурбак реєстр

Серед засновників товарної біржі «Буковинська універсальна біржа» значиться ТОВ «Букотрейдінг», яке записане на Юрія Миколайовича Бурбака, батька лідера фракції «Народний фронт» в Верховній раді. Окрім того батько Максима Бурбака є власником істотної участі біржі, а також кінцевим бенефіціарним власником. Це по суті означає, що саме він, чи скоріше його син, вирішує усі питання на біржі.

Кінцевий бенефіціарний власник (контролер) – це фізична особа, яка незалежно від формального володіння має можливість здійснювати вирішальний вплив на управління або господарську діяльність юридичної особи безпосередньо або через інших осіб.

Цікаво, що тепер вигадає Максим Бурбак на черговій своїй прес-конференції аби приховати свою участь у  злочинних схемах знищення українського лісу? На кого ще перепише свій бізнес? І саме цікаве, хто буде відповідати за ці оборудки після того, як зникне його «дах» від кишенькового міністра МВС Авакова? Невже Максим Юрійович підставить батька?

Роман Данильчук

Коментарі
  • Это стройматериалы для новой стены арсения кулявлобовича.
    На выборы с пустыми руками не пойдешь. Народ осенью скажет Сене спасибо. Растений Петрович поднял зарплаты в пять раз,снизил тарифы на коммуналку.Народ доволен жизнью и реформаторами.Жизнь удалась! Сеня пошил костюм с отливом и махнул в Ялту

  • Бурбак знову щось збреше, як робить завжди, як навчив його комуніст Федорук.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини