Замість комунального підприємства Тарас Унгурян керує рейдерськими захопленнями?

24.06.2016

1 червня у Чернівцях сталась резонансна подія, коли серед білого дня на міському пляжі під час сварки у чоловіка вистрелили з травматичної зброї. Поки в поліції шукають «стрілка», а потерпілий заліковує поранення, ця історія обростає новими подробицями, які можуть мати безпосереднє відношення до подій трьохтижневої давності.

Днями у мережі «фейсбук» від ботів (фейковий аккаунт) «фронтовиків» та на одному з провладних телеканалів в сюжеті, знову спробували притягнути до конфлікту помічника одного з депутатів Чернівецької міської ради Дмитра Паладяна. На оприлюдненому відео видно, як Паладян спілкується з керівником рятувальної служби на пляжі Миколою Катинським. Здавалось би, що в цьому такого? Але автори відео та журналісти стверджують, що воно було знято за день до стрільби на пляжі і на підставі цього говорять, що помічник депутата причетний до стрільби. По-перше усі люди, що були в кадрі, підтвердили, що воно знято вже в середині червня, а по-друге, на відео чітко чути, що знімати потрібно саме Паладяна. Для чого потрібно було знімати саме Паладяна нібито за день до стрілянини? Якісь дивні та наполегливі спроби «фронтовиків» знову притягнути до стрілянини політичних опонентів. І виявляється, все це відбувається не просто так, адже конфлікт повністю зав’язаний на відданому «фронтовикам» директору МКП «Реклама» Тарасові Унгуряну. І щоб відвести від нього увагу вирішили зробити нібито «викривальне» відео.

унгурян_1Ми вже писали, що саме Тарас Унгурян та потерпілий, який за чутками провів 10 років з гратами, працюють в одній «команді» на пляжі. А раніше, на виборах працювали в команді  Олексія Каспрука, відповідаючи у штабі за «брудні» технології проти опонентів. Тож, коли ми копнули глибше цю «солодку парочку», то дізнались про дещо дивні збіги їх бізнесових справ.

Ще 2013 року на пляжі отримали право на розміщення своїх торгових точок три підприємці. За дивним збігом обставин, після того як зі своїм бізнесом на пляж «зайшли» Унгурян та Богатирьов (потерпілий в стрілянині), у всіх трьох їхніх конкурентів торгівельні точки згоріли під час пожежі. А коли підприємці взялися їх відновлювати, то пішов тиск вже з боку усіх служб міської влади, нібито вони будують їх заново і не мають на це відповідних документів. Картина вимальовується досить цікава. Спочатку хтось знищує бізнес конкурентів спаливши їх точки, а потім використовуючи свої важелі впливу у міські раді та своїх однопартійців не дає знову зайти на пляж, ставши одноосібним господарем.

Більше того, користуючись заступництвом Олексія Каспрука, Тарас Унгурян та його команда поводять на пляжі себе як справжні рейдери. Щоб не витрачатись на будівництво своєї торгівельної точки вони просто, нікого не спитавши, захопили приміщення медпункту, замінивши табличку на назву свого генделика. І що тут їм скажеш, якщо у них такий потужний «дах»? Та й ризикувати своїм майном яке може бути спалено за одну ніч, також мабуть ніхто не хоче.

Але все ж не дивно, що з такою нахабною поведінкою «фронтовиків» на пляжі, у стилі кращих часів Януковича, у них виник з кимось конфлікт, який призвів до стрільби.

Роман Данильчук

 

Коментарі
  • цей Унгурян неурівноважений!
    вимагаємо від мера ВІДСТОРОНИТИ та провести службове розслідування проти Унгуряна на причетнісь його до рейдерства та корупції

  • Вітаю усіх!
    тепер я розумію, чому Унгурян влітку 2011 так “лоббіював” розміщення “соціальної реклами” пляжу. Він за рахунок операторів і міського бюджету рекламував власний генделик

  • И шо багачик ?будет мстить под покровом ночи или перекумарит?

  • Багатырёва?!! Два боксёра и три тренера по боксу смогли обуздать только с травматом?!! Того самого Багатырёва?!!! Умора.
    Скорее видится так : к нему идёт один подросток лет 15 и говорит, я занимаюсь в ДЮСШ. Багатырёв в панике : “Не подходи, а то я застрелюсь”. Подросток делает шаг на встречу. Багатырёв держит слово и стреляет себе в ногу.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини