Діти ховалися в квартирі від судових виконавців, які хотіли їх “викинути” на вулицю

21.06.2016

Сьогодні державні виконавці вдруге за останні декілька днів спробували викинути двох неповнолітніх дітей та їхню матір на вулицю з власної квартири. Першу спробу вони здійснили минулого четверга, але тоді громада мікрорайону «Гравітон» відстояла Марію Гумайло та її дітей. Але сьогодні під будинком знову з’явилися виконавці, які мотивували свої дії рішенням суду.

Суть справи полягає у тому, що Марія Гумайло жила у цій квартирі і доглядала за своєю тіткою, і та заповіла їй квартиру. Та згодом, з’явилася інша жінка зі своїм варіантом заповіту, а суд став на її сторону.

Відстояти право дітей на дах над головою громаді вдалося і сьогодні. Та найбільше людей обурила поведінка начальниці міської Служби у справах захисту дітей Інни Никитенко, яка просто стояла осторонь і дивилася, як брата з сестрою та їхню маму позбавляють житла.

Про нездалу чиновницю і заклик до Олексія Каспрука звільнити її посади на своїй сторінці у facebook написала громадська активістка Марта Левченко.

«Сьогодні я була на страшному дійстві!!! Двоє дітей та їх маму судові пристави виставляли на вулицю, іти їм нікуди!!!! Все це відбувалося за рішенням суду ,де все дуже не чисто, оперуючи при цьому не дійсними фактами та документами! За цим всім сьогодні мило спостерігала наша доблесна Служба у справах дітей, начальник Нікітенко Інна Леонідівна, яка вразила громадськість на громадських захисників своєю повною та жахливою бездіяльністю! Поки жителі району, пенсіонери, громадські активісти стримували “поганих дядь”, поки діти ховалися у зачинений квартирі, чиновник яка покликана захищати дітей у Чернівцях, помахувала папочкою непотрібних документів у холодочку освіжуючи себе від спеки!!!! За цілий рік пані Нікітенко жодного разу не прийшла до дітей і не бачила їх в очі! Не написала жодного клопотання , звернення у суд про позицію Служби, не з’являлася у суди для захисту прав дітей , яких висиляють на вулицю, без надання житла. Нагадаю, що саме ця людина організувала у Чернівцях кампанію по недопуску волонтерів до покинутих дітей в лікарнях, даючи неправомірні телефонні вказівки головним лікарям, користуючись службовим становищем та примушуючи одиноких мам стирати із своїх телефонів номера волонтерів. Але сьогодні мені вже увірвався терпець!!! Олексій Павлович Олексій Каспрук, чи потрібна Чернівецьким дітям така захисниця?

Сьогодні громада відбила дітей від “дять”, але 30 того числа о 9.30 вони повернуться, прошу всіх бути там , щоб захистити дітей, Руська 251, тільки звичайні люди, не байдужі, громадський контроль може зупинити беззаконня та договірняки», – йдеться у дописі.

виселення_2

виселення_1

виселення_3

Фото з facebook-сторінки Марти Левченко

Коментарі
  • Дуже правильна реакція громади! Пишаємось.
    А суду та чиновниці ганьба!
    Ніякий суд не вправі викидати дітей на вулицю.
    Міський голова має реагувати та захистити чернівчан.

  • Тут певно не до міського голови запитання, а до численних ГО та місцевих дупутатів.Звикли роздавати обіцянки. а толку, як з козлів молока.

  • А где сраные поцреоты и ПСы опущенные ? Почему не возмущаются и не скачут ? Потому что пидарасы продажные…

  • Украинский национализм примитивен, ущербен и нежизнеспособен. Германский национал-социализм строился на мощном ментальном, культурном, цивилизационном и экономическом фундаменте немецкого народа. Именно поэтому он был жизнеспособен и весьма привлекателен для неискушённых душ. Нацизм же на основе убогой сельской культуры и ментальности – комичен, смешон и может вызывать лишь отвращение. Такой национализм нежизнеспособен и представляет собой смесь паранойи, анархизма и бандитизма. Что мы, собственно говоря, и наблюдаем сейчас на Украине.

    Поэтому у нынешней Украины нет будущего в любом случае. Её существование зависит лишь от плотности самоизоляции и эффективности самооболванивания, которые она последовательно культивирует. Но самоизоляция и самооболванивание в сочетании с неспособностью к государственному и экономическом строительству, не могут быть вечными. На одних лозунгах далеко не уедешь. А на победы (причём в любой сфере: от политики и экономики до военного дела и спорта) Украина неспособна. Ведь она отказалась от всего русского, а именно в русской сущности Украины находится её сила и способность побеждать.

    Ну а галицийство, играющее роль т.н. украинства, это побочный региональный продукт западной геополитической экспансии. Галицийство по своей природе вторично и не самостоятельно. Оно может быть лишь политическим приложением к чему-то. Когда-то оно обслуживало интересы Австро-Венгрии. Чуть позже – Германии. Сейчас пытается холопски удовлетворять потребности США. Отсюда и вся эта украинская нежизнеспособность. Нэ будэ з хлопа пана.

    Вот только если раньше за галицийское холуйство расплачивалась лишь Галиция, то теперь за него платит страшную цену вся т.н. Украина.

  • Ты подтирай комментарии гнили сепарской которая воняет тут,или ты один из них?

  • У мене дуже схожа ситуацiя та також на Гравiтонi. Щоправда справа не в виселеннi а в шахрайствi. Минулого року поховала батька, залишилась старенька бабуся 91 рiк у якої є 3х кiмнатна квартира. Зкориставшись нашою вiдсутнiстю пiсля поховання батька колишнiй товариш, людина яка була другом нашоi ciм”ї бiльше 20 рокiв, втерся в довiру до старенької та оселився у неї. З незрозумiлих нам причин бабуся взагалi не йде на контакт. Ось так нерухоме та рухоме майно заслiплює людей. Пан Динисюк I.Д. продовжує проживати у моєї бабусi. Ганьба таким шахраям!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи