В поліції розповіли подробиці стрілянини на пляжі та про «маски-шоу» від спецпризначенців

02.06.2016

shkola_12Резонансну подію щодо стрілянини на міському пляжі та не менш резонансні «маски-шоу» від спецзагону «Сокіл», прокоментували сьогодні на прес-конференції в національній поліції. Не дивлячись на значний резонанс, керівник обласної поліції Сергій Пілігрім знову проігнорував журналістів, побоюючись вийти до ЗМІ.

Як розповів начальник Чернівецького відділу поліції Василь Паращук на міському пляжі відпочивали дві компанії між якими виник конфлікт. Під час суперечки один з учасників конфлікту дістав з сумки рушницю, що стріляє резиновими кулями та двічі вистрелив в чоловіка. Одна куля пройшла повз нього, а інша влучила у стегно. Потерпілий зараз знаходиться у лікарні. За словами Василя Паращука він не є підприємцем, але на пляжі «тримає» батут.

Після цього отримавши інформацію, що люди причетні до стрільби можуть знаходитись в залі ДЮСШ №1 на Садовського, туди направились спецпризначенці із загону «Сокіл», де вкотре продемонстрували вкрай низький професійний рівень і в стилі старого «Беркуту» влаштували побиття людей на очах у дітей, яких також приперли до стінки.

Василь Паращук так і не зміг пояснити чи були серед затриманих люди причетні до стрільби і саме головне для чого було влаштовувати ці показові виступи спецпризначенців. Для чого людей поклали на землю, били, погрожували та тримали на землі годину у кайданках, а після цього відпустили, для чого до стінки ставили дітей, які займались у залі, всі ці питання залишились без відповідей поліцейського. Можливо просто таким оригінальним чином до зубів озброєні поліціянти намагались привітати вихованців ДЮСШ з Днем захисту дітей, матюкаючись, погрожуючи та ставлячи їх до стінки. За словами Василя Паращука оцінку законності дій «Соколу» при затриманні на вулиці Садовського має дати прокуратура.

Читайте також “У Чернівцях озброєні спецпризначенці увірвалися до спортзалу у якому займалися діти”

shkola_1

Усі учаснику конфлікту поліцією встановлені, як встановлена і особа, що стріляла з рушниці. Ним є 31-річний безробітний чернівчанин, якого ще не затримали. Тож версія деяких чернівецьких ЗМІ, про те що стріляв помічник депутата міськради від «Рідного міста» з тріском провалилась. 27-річний Дмитро Паладян, на якого так активно натякали ЗМІ, у чергових спробах демонізувати «Рідне місто», явно не підходить під описи поліцейських. Окрім того помічник депутата ні від кого не ховається, спростував інформацію про свою причетність до стрілянини на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» та в телефонному коментарі нашому виданню.

Наразі, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України “Хуліганство” із застосуванням вогнепальної або холодної зброї.

Роман Данильчук

Коментарі
  • Бегло по местному фейсбуку.

    Банальное бытовое преступление окрашивается политическими красками.

    Новость раздувают сми (на манеже все те же) приближенные к партии найкращого премьера “Навозный Фронт”.

    Выводы.

    1. Недавно по СМИ и страницам фейсбука прошла новость о том,что депутаты хотят вернуть прихватизированную стоянку бывшего депутата “говномета” Натальи Козловой.
    Одна из активных комментаторов Наталья Козлова.
    Козловой выгодно отвлечь внимание от своей стоянки, и навесить на депутатов ярлыки “бандиты… ОПГ Рідне Місто…”. У нее шкурный вопрос – остановить Обшанского.

    2. Большинство “комментаторов” – фейковые странички ботов, созданные штабом НФ.
    Преследуемая цель – массовый вброс и отвлечение внимания от проблем с автоперевозчиками. Негатив с Каспрука перекинуть на оппонентов.

    3. Накануне ручная “Самооборона” В.Козменко и С.Лазарева с рынка Добробут делает глупейшее нападение в адрес РМ.
    Лазарев с подручными пытается выполнить приказ Бурбака – не выпустить власть из своих загребущих ручек – вопрос с секретарем.

    4. Маски-шоу проведенные начальником полиции точно также преследуют одну и ту же цель – отвлечь внимание от главного: КОНТРАБАНДЫ ЛЕСА, КОНТРАБАНДЫ НА ТАМОЖНЕ, НЕЛЕГАЛЬНЫХ ИГОРНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ, РЕЗКО ВОЗРОСШЕГО УРОВНЯ КВАРТИРНЫХ и АВТОМОБИЛЬНЫХ КРАЖ.
    Полиция не справляется со своими прямыми обязанностями.
    Дело заместителя начальника МАЙБОРОСА спущено на тормозах, он все еще не уволен.

    5. Журналисты игнорируются. Начальник полиции далеко не глупый человек и прекрасно понимает – вопросы к нему будут весьма колкими и точечными. Например : В ЧЬИХ РУКАХ КОНТРАБАНДА ?…. КТО КРЫШУЕТ КОНТРАБАНДУ (самые денежные потоки области)?….. КТО ВЫВОЗИТ НАШ ЛЕС ЭШЕЛОНАМИ ?……

  • Это и так ясно, позиции РМ крепнут, отсюда и страх
    кулявлобов потерять власть в городе.
    Но это неизбежно, у народа пустые кошельки и желудки. А они — лучшие агитаторы.

  • А щодо бандюків у масках кримінальне провадження відкрили, чи знову зійде з рук?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи