«Депутатів обурили безпідставні звинувачення Каспрука на адресу Наталії Якимчук», – Василь Продан

13.05.2016

продан васильДепутат Чернівецької міської ради Василь Продан у програмі «Пряма відповідь», на телеканалі «Чернівці» розповів подробиці роздержавлення газети Чернівці, чому «Рідне місто» звинуватило у затягуванні цього процесу Олексія Каспрука та про безпідставні звинувачення лідера фракції «Солідарність» Наталії Якимчук.  

«На підставі слів Каспрука представнику Незалежної медіа-профспілки Олександру Тарасову, які були опубліковані у різних виданнях, Національна спілка журналістів внесла депутата Наталію Якимчук до списку «ворогів преси». Це настільки несправедливо і неправильно, що дана ситуація обурила весь депутатський корпус», – розповів голова фракції «Рідне місто» в чернівецькій міській раді Василь Продан в ефірі телеканалу «Чернівці».

«Питання реформування комунальної газети «Чернівці» Олексій Каспрук не вніс до порядку денного, хоча тільки він може це зробити. І коли його питають, чому питання не включили, він каже: а от тут є зауваження голови комісії Наталії Якимчук. Але ніколи зауваження не зупиняли винесення питання на сесію. Це просто зауваження одного депутата, а ми  в сесійній залі маємо їх заслухати і погодитися, або не погодитися. Олексій Каспрук мабуть злякавшись, що саме він  гальмує роздержавлення газети каже: це Якимчук проти, тому що вона зробила зауваження. Більш того, там було не тільки зауваження пані Якимчук, але й директора департаменту економіки Ярослава Городенського. Крім того на сесії керівник юридичного управління міської ради Олександр Шиба  сказав, що він також винен у затягуванні реформування. Однак навіть попри це, у Наталії Якимчук так ніхто і не перепросив за цю ситуацію», – зазначив депутат.

Коментарі
  • яка незалежна???? яка ПРОФ спілка????? яка медіа??????? несмішіт людей! бонбонні кулявлобні сепарскі клоуни))))))))))))))))

  • дурачок, иди работать.хватить писать свою ахинею. Можешь не мечтать,тебя на работу кулявлобы не возьмут.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини