З’явилось відео, де Майборос розповідає про співпрацю з ополченцями ДНР

28.03.2016

Певно такі як Володимир Майборос, який на сьогодні, поки що, працює одним із керівників у буковинській поліції, і є яскравим прикладом образу колишнього міліціонера, який ніколи не зможе стати новим поліцейським. Впевненість у своїй безкарності, корупційні схеми, «кришування», пристосуванство, підлабузництво, – це ті характеристики роботи керівником райвідділу у Волновасі, про які нам розповіли і мешканці Волновахи, і ті хто стикався з ним безпосередньо. Здавалось, що робота в буковинській поліції і є шансом змінитись, але коли ми перевіряли інформацію, яку поліцейський вливав у вуха чернівецьким журналістам, то зрозуміли, що змін не відбулося, і навряд чи вже відбудуться. Але поки він ще відчуває за собою заступництво свого колишнього донецького колеги, керівника буковинської поліції, Сергія Пілігріма. Та знаючи стару школи міліціянтів, як тільки стане по справжньому «спекотно», він зіллє свого земляка не повівши оком. Тим більше, що і самому Пілігріму, якби не заступництво Авакова, було б дуже не комфортно, після того як він виступив проти АТОшників та депутатів одразу двох рад, обласної та міської.

Ми вже писали, що Володимир Майборос, м’яко кажучи, відверто збрехав журналістам про те, що з райвідділу у Волновасі ніколи не знімали український прапор. Розповідав поліцейський і про те, що не співпрацював з бойовиками ДНР, і взагалі за свою принципову позицію заслуговує ледь не державної нагороди. Та ми знайшли відео засідання «круглого столу» представників Волноваського району та ополченців Донбасу. Представник останніх пояснив, що вони хочуть відокремитись від України, розповідав про російські прапори з якими вони ходять, про те що вони не визнають Київську владу, а їх легітимний президент Янукович.

Це був лише початок. І як справжній патріот своєї країни, як офіцер, як людина честі, керівник райвідділу Володимир Майборос мав би відреагувати на подібне так само, як реагували начальник та заступник Горлівської міліції Андрій Крищенко та Герман Приступа. Офіцери ризикуючи своїми життями, не побоялись багаточисельного натовпу та скинули російський прапор з райвідділу, повернули український і обороняли райвідділ скільки могли.

На словах Володимир Майборос робив приблизно те саме, а насправді співпрацював з сепаратистами, запрошував їх у райвідділ, де вони згодом почувалися як вдома, та покривав їх переміщення по району, про що розповів під час все того ж «круглого столу».

А поки мовчить Сергій Пілігрім, вигороджуючи колегу, немає результатів службового розслідування, такі як Майборос можуть так само здати й Буковину під першої загрозою, як здавали Донбас.

На фото керівники міліції з Донецької області, Володимир Крищенко, який захищав державний прапор, і тепер є начальником поліції Києва, та Володимир Майборос, який на словах захищав державний прапор і був перекинутий в буковинську поліцію де займає посаду заступника керівника в одному з управлінь. Знайдіть десять відмінностей.

Майборос Крищенко

Роман Данильчук

Коментарі
  • так він і незбирався на переатистацію в нову поліцію чи щось пропущено на таймсі?

    і шо ви понаплітали грішне з праведним))))))))) ліпше поцікавтесь для чого він то робив бо ваше переливаня з пустого в порожне змахує на місиво гіменця)))))))))

  • ото клоуни які ліплят сапаратиз там де його нема, а Буковину напевно здавати перші будут поцрійоти з двома а то і з трома паспортами ! оціво отут відео вже два роки в інтернеті і шо з того?

    шморгун кажут в сбу строче на людей вже який день, таймс а чи то правда? ви в спарці строчете?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи