Пілігрім прилаштував в буковинську поліцію посібника терористів з ДНР?

17.03.2016

Майборос копНа одній із керівних посад в буковинській поліції працює Володимир Майборос, який за інформацією сайту terror.in.ua. був посібником терористів ДНР та особисто піднімав прапор Донецької народної республіки, – на це звернув увагу в мережі «Фейсбук» блогер Михайло Шморгун.

Майборос, якщо вірити офіційному сайту ГУ Національної поліції в Чернівецькій області, зараз займає посаду: Заступник начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування.

А ось, що про нього пише сайт terror.in.ua, цитуємо:

«Майборос Володимир Вікторович. Начальник Волновахского РОВД. Весной-летом 2014 года сотрудничал с боевиками ДНР (передача оперативных данных, сбор информации о проукраинских активистах). Вместе со своим замом Вербицким крышуют металлоприемные пункты в Волновахском районе. Со слов местных жителей, Майборос и Вербицкий, лично поднимали флаг ДНР над райотделом и разгуливали по городу с колорадскими ленточками.»

Ми також вирішили пошукати й інші відгуки про поліцейського і, виявляється, що окрім пособництва терористам про нього є ще багато «цікавої» інформації. На сайті ОРД у лютому 2014 року було розміщене звернення до міністра, щодо обіцянок розстрілювати активістів Майдану.
«Уважаемый министр Внутренних Дел Украины хочу обратить Ваше внимание на начальника Волновахского РО ГУМВД Украины в Донецкой области полковника милиции Майборос Владимира Викторовича и его заместителей подполковника милиции Ганзулю Романа Ивановича и подполковника милиции Вербицкого Юрия Алексеевича, которые собирали личный состав райотдела и давали указания сотрудникам в случаи захвата стрелять на поражение в членов самообороны майдана и высказывали радикальные высказывание о создании отдельной от Украины “Донбасской Республики” и невозможности подчинения Волновахского РО народу Украины».

Не менш цікаві і коментарі до цього звернення:
«Татьяна Николаевна: Давно пора Майбороса Вербицкого и Ганзулю посадить в тюрьму, мало их снять с должностей. Они крышуют все металлоприемные пункты в Волновахском районе и им все мало»
«с блок-поста: В Волновахе гибнут люди а эти с.ки Майборос и Вербицкий, которые поднимали флаг ДНР над райотделом и разгуливали по городу с колорадскими ленточками до сих пор на свободе. вопрос к новому главе РДА долго они там будут?»

В іншому матеріалі ОРД про корупцію у Волновахській поліції, читачи в коментарях також обурюються:

«Игорек: Да что Вербицкому бояться он как и МАйборос бабла даст и пройдёт аттестацию у них так В милиции так заведенно. Он сам два плюс два с калькулятором слаживает.»

«Опер из Донецка: Ну если не считать что Аброськин и Майборос усилили сепаров за счёт милиции с оккупированных территорий, когда ребята были готовы служить Украине Майборос с Аброськиным требовали от 10000 грн. за то что просто покажут милиционера в списке перешедших в Украину. Ребята некоторые прямо с рабочих мест эвакуировались были поставлены в патовую ситуацию от таких наглых требований, ведь многие бросали дома без копейки. Видя такое предприимчивое отношение к себе любой уважающий человек поступил бы как некоторые ребята и дали просраться первым добровольцам которые приехали грабить и убивать, ведь это их земля. А вы говорите Майборос Вербицкий, х..ня с их взятками, они намного больше беды натворили своими бизнес идеями и надеются что это будет продолжаться вечно.»

«Друг: Хоть одно радует В волновахе стало на одного пи…са. меньше скатертью дорога МАЙБОРОС ВЛАДИМИР ВИКТОРОВИЧ. Идите грабьте в другом месте.»

Досить цікава інформація, погодьтеся. Також цікаво послухати, думку пана Пілігріма. Цікаво й яка була кадрова необхідність на таку посаду прилаштовувати свого донецького кадра, з урахуванням, що на Буковині достатньо кваліфікованих штабних кадрів.

Люстрація, переатестація, нова поліція? Ні, не чули…

Майборос

Коментарі
  • Цікаво виходить! Харабара, Зінченко, Попов – погані, “регіонали” і тд. А сепара на посаду так без проблем. Бурбаки, кулявлоби це як розуміти???

    • ні фуя собі!!! то для того тепер треба офіцера який сепарів товк обсирати. продан ти з дуба спустися чи попустися))))))

  • Цікаво, що всі коментарі (окрім першого) написані з одного компа. Схоже, що хтось взявся себе захищати таким чином.
    Частину коментарів з матами змушені були видалити, і попросимо коментатора в подальшому спілкуватись без матів і змінювати комп’ютери, там у вас їх багато.

    • В КОМЕНТАРІ У МЕНЕ БУЛО ТІКО ПОСИЛАННЯ НА СПИСКИ УЧАСНИКІВ АТО СЕРЕД ЯКИХ Є І МАЙБОРОС

      ЦЕЙ КОМЕНТАР МІЙ ТРЕТІЙ (ОДИН ВИДАЛИЛИ) ЩЕ ОДИН Є ТУТ

      ПИТАЮ
      НАЩО ВИДАЛИЛИ ОФІЦІЙНЕ ПОСИЛАННЯ НА УЧАСНИКІВ АТО???
      ГАНЬБА ВАМ!

  • а нащо видалений мій єдиний коментар ? Позор адміну ! можеш і цей видалити Таймс позорники! прислужники обсирачів і маніпулятори ГАНЬБА!

    ДЕ МІЙ ЄДИНИЙ КОМЕНТАР???

  • это коментаторы просто не в курсе что на вашем сайте можно только гадить на кулявлобов, а также не в курсе что ваш сайт никто не читает

    откройте все адреса ИР на всех ваших новостях в чем проблема? или так сложнее будет людям врать о комментаторах?

    как по мне, вы задолбали людей вранём не менше нежели кулявлобы . вам что – то не нравится правда потому ссылки убираете на официальные источники? вам больше нравися гавно?

    • Так, я знаю, наш сайт ніхто не читає, і саме тому ви тут і лишили впродовж години декілька коментарів під різними ніками)
      Повторюю, для тих хто не розуміє з першого разу, коментарі з матами будуть видалятись.

  • ОРДчитачам повезло бо їхні коментарі не повикидали як на Таймсі)))))))))))))))))))))))))))))))))) тепер ці безценние екземпляри сам Тайм черновіц п….Е!)))))))))))))))))))))))))

    таймс де коментарі?)))))))))))))

    • тало незабув ОРД==то клоака пастора турчі

      если что)))))))))))))) єто же не ваш пабратім))))))))))) ілі как?

  • Хочу сказать с уверенностью, что МАйборос В. лично давал команду своим подчиненным в Волновахского Ро, вешать флаг сепаров. Ни где он не воевал постоянно был на больничных крышовал контрабанду перевозимую к сепарам и с Волновахи его выгнали с пазором а ее он сам ушел как он говорит мол возникла угроза ему и его семье. Все значит там остались полицейские и им ни кто не угрожал а ему угрожали. Бред

    • Якщо ви не відрізняєте прапор днр від прапора донецької області(який був піднят над райвідділом )то це показує вашу необразованість!

      • т.е. офицер и патриот приказал снять флаг Украины. и это вы не отрицаете….
        а что он уже повесил – не суть важно.
        он приказал снять флаг государства, кот орому поклялся служить.
        а уж что триколор он приказал прицепить -вам, в зоне АТО виднее.

  • Ви що,з дуба рухнули?тільки завдяки Майборосу Волноваха залишилася Україною !І ніхто його не виганяв ,а навпаки запрошують повернутися.

    • на форуме Волновахи я не увидела не одного комментария, в котором бы просили вернуть Майбороса.
      Только про крышевание металлолома, контрабас, и сговор с ДНРовцами…
      возможно, конечно, что честного мента-патриота обсирают местные жители-сепары.
      но вероятность этого так же велика, как установление к концу года курса доллара на 8,05, как до революции…

  • І до Чернівців дойшло. І навіть без фото. А у Вінниці ХОДЯТЬ СЛУХИ ПРО 60000 $, ЩОБ ПОЧАЛИ ХОДИТИ СЛУХИ ПРО ШЕВЦОВА-СЕПАРА ТА ЙОГО ЛІКВІДАЦІЮ З ПОСАДИ, ЗА ЗАГРОЗУ ВІННИЦЬКОМУ ПОЛІТИЧНОМУ КЛАСУ. ДУМАЮ, ЩО СКОРО ПОЧНУТЬ НЕ ТІЛЬКИ ХОДИТИ “СЛУХИ” ХТО-ПОЧЄМ-І-ЗА-ЩО, А І КОНКРЕТНЕ РОЗСЛІДУВАННЯ ПО ЦИХ ПИТАННЯХ, БО “ДРОВ НАЛАМАНО”. ЛЮДЕЙ ОБРАЖЕНО І ОБГАДЖЕНО. А ХТОСЬ І СТАНЕ ТАКИ КРАЙНІМ. “ЄСЛИ ЗВЄЗДЫ ЗАЖИГАЮТСЯ, ТО И ГАСНУТ – ЕСЛИ ЭТО ЗВЕЗДОЧЕТАМ НУЖНО…” http://nas.vinnica.ua/uk/index/zupiniti-nastup-vinniczkoi-mafii.-vidkrite-zvernennya-narodnoi-armii-spasinnya-vinnichchini-do-prezidenta-ukraini.html

  • Ви жартуіте. Якби не Майборрс то оленівка би залишилась в складі Украіни. Його вигнали з Волноваці бо він потрапив в розробку СБУ вимагав гроші у людей, але його гроші та знайомства допрмогли йому залишитись в поліціі.

  • Хто його запрошує обратно? Його гнали кілька років з Волноваці починаючи ще з Романова, тільки його гроші та знайомства його тримали в Волноваці. Аброськін В. Командуючий МВД в Донецькій області особисто проводив обшук в його службовому кабінеті, та при всьому особовому складу Волноваського РВ говорив який пі…с Майборос В. Подивіться ОРД ” чудо волнрваха” та “чудо волноваська поліціі” хто такий Майборос

  • Згідно Конституціі Украіни на державних установах повинен висіти стяг Украіни а не будь який інший. Геть трусів с поліціі

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи