Чернівецька міська рада подякувала Оксані Продан

26.02.2016

DSC19741Народний депутат України Оксана Продан отримала лист-подяку від Чернівецької міської ради за ініціативу внесення на розгляд Верховної ради України та підтримку закону України щодо фінансового забезпечення компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших пільг, про це йдеться на офіційній сторінці нардепа. 18 лютого депутати внесли відповідні зміни до Державного бюджету.

Нагадаємо, після прийняття державного бюджету на 2016 рік, місцеві громади залишилися без коштів на компенсацію пільгового проїзду пенсіонерам, людям з обмеженими можливостями, ветеранам війни, чорнобильцям та іншим категоріям громадян. Попри те, що право на пільговий проїзд закріплене в законодавстві, люди фактично не могли ним скористатися. Тоді Оксана Продан та ініціативна група народних обранців підготували проект закону у якому пропонувалось забезпечити право на пільговий проїзд реальними коштами, тобто надати місцевим радам субвенцію з державного бюджету в розмірі 1,91 млрд. грн.

20160226_10005704

Коментарі
  • Від пенсіонерів СПАСИБІ ОКСАНІ.
    Народ ії вибрав, вона захищає народні інтереси.

  • І що, більше жодному з Буковинських депутатів не був надісланий такий лист-подяка , чи Таймс, по звичці, вдячний тільки Пані Оксані ?

    • А кому ще бути вдячним! Чи пану Бурбаку а може Федоруку??? Які палець об палець не зробили для міста та області. За весь час свого перебування в ВР… Тай ще й нагло ввели в оману своїх виборців.

  • А хто з інших буковинських депутатів розміщує всі вхідні та вихідні листи на власному сайті, крім Продан?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини