Чому ми облили брудом Олексія Каспрука? (відповідь на послання мера до “Чернівці Таймс”)

27.08.2015
скан1

Новина “Молодго Буковинця зявилася о 16.29

crfy2

Новина “Букньюс” зявилася о 17.00. І стала грунтом для пародії

crfy3

Наша новина зявилася о 17.24

Шановний Олексій Павлович, сьогоднішній ваш ранковий допис на вашій особистій сторінці у мережі Facebook нас не так обурив, скільки неприємно НЕ здивував. У ньому ви (найвища посадова особа місцевого самоврядування) дозволили собі низку некоректних висловів на адресу колективу нашого інформаційного ресурсу(і не тільки ) з приводу нашої публікації про те, що ваш син йде до першого класу, яку ми просто ПЕРЕПОСТИЛИ з видання, яке ви надто високо цінуєте  –  «Молодого Буковинця», не змінивши АНІ ЛІТЕРИ, хіба що додавши один рядок наприкінці. Про нього пізніше.

Інформацію про те, що ваш син йде до першого класу вчора розтиражували практично усі чернівецькі ЗМІ . Це цікаво? І ми, зрештою, були останніми за часом у цьому змаганні або лизоблюдства , або мавпування. А вирізнилися від інших лише тим, що не лизнули, а пожартували над вами, згадавши у новині ім’я , на яке у вашому середовищі алергія. Ми пожартували. Але ваша радниця вже давно, від комсомольских часів, не розуміє жартів. І накатала дивний текст, де звинуватила в усіх гріхах вже не тільки наш ресурс, а й причепивши чернівецький телеканал, який до новини немає жодного стосунку.

Вона накатала, а ви не змогли їй відмовити і розмістили у себе на сторінці, як свій.

Далі почалася справжня феєрія від ваших наближених, які у коментарях називали новину брудом  і  не бачили, що це до літери новина «Молодого буковинця», а не наша.  До того ж з посиланням на першоджерело. Лише з пародійним заголовком і пародійним нагадуванням.. Не розібравшись у ситуації, ви звернули увагу лише на заголовок (який був ПАРОДІЄЮ на дивовижні(і дещо лизоблюдські) заголовки «ваших» ЗМІ) і зробили абсолютно невірні висновки. Тому що дуже  хотіли зробити цей висновок. Або тому, що ви не читали свою “гнівну” відповідь.  Але ми підкажемо вам правильні висновки з того, що відбулося. Підкажемо.

З приводу  пасажів ваших не в міру вірних прихильників, що ми використовуємо вже дітей, родину, тощо.  Тож   Ви мабуть, не помітили, що саме ВИ використали свого маленького сина у СВОЇЙ виборчій кампанії, абсолютно безглуздим піаром на тому, що дитина йде до школи. Про що свідчать власне усі публікації ЗМІ. Зрештою, те, що ви не цураєтеся використовувати свого сина у виборчій кампанії – це ваші проблеми. Або проблема ваших піар-технологів, які дбайливо вибудовують образ порядного сім’янина. Тому-то і зявляються публікації про вашу родину у ваших ЗМІ. Да, це піар. ВАШ піар. Але не треба перекладати із  хворої голови на здорову.  Не треба. Ми облили вас брудом, вважаєте ви, Олексію Павловичу?   Ні, ми просто окатили Вас холодною водою. Трошки плеснули.

 На фото: МБ – 16.29

 Букньюс – 17.00 ( власне, стала обєктом для пародії)

 Чернівці Таймс – 17. 24

Коментарі
  • нісенітниця, а не текст. всралися, і зараз просто боїтеся це визнати. таке буває у хворих на голову людей, тому не дивуюся

    • Вы так усердно защищаете яценюковскую банду. ))) Может платежки по ЖКХ мне оплатите? Чего уж там , яценюки же такие классные с ваших слов.

      • О, високопорядні боти Каспрука вже тут, як тут!) Які вирази, який аромат, чернівецькі аристократи …лять.

  • То тут пародійний сайт??? І як я цього раніше не помітив?
    До всіх інших публікацій також відноситися, м’яко кажучи, з іронією? 🙂

  • Каспрук завершив своє фб-шне обурення словами Михайлішина, якими він звертався до чернівчан навесні 2014 року!

  • З такими друзями і ворогів не треба.
    Добрий юмор – для них “всралися”.
    Манолій – той взагалі хворий на голову.
    А Паличу моя дружня порада – сімейне, особисте
    держати при собі.

  • Грызите, крысы, друг друга за теплые места в Ратуше, грызите. Другим способом вам в этой жизни не выжить, потому что бездари.)

    • КАСПРУК А НА ФІГА ТИ З МОЛОДИМИ БУКОВИНСКИМИ КОМСОМОЛЬЦЯМИ ВТЯГНУВ У ЦЕ ОБСИРАННЯ СВОЮ ДИТИНУ І ЖІНКУ? ДАУН ТИ А НЕ МУЖИК!

  • Я не могу поверить, чтобы мэр нашего города
    так отреагировал на эту новость в СМИ.
    Я не хочу в это верить – это было бы слишком
    большим разочарованием.
    Ну и пошёл сынок в хорошую гимназию и с Богом.

  • А вот что бы сказала команда Каспрука, если бы, например, в августе 2013 года в некоторых “не оппозиционных” изданиях Черновцов опубликовали бы ряд фото Михайлишина, гулящего с семьей без охраны и понтов по городу (что он часто делал), а заголовок был бы примерно такой “Руководитель города любит Черновцы и черновчан”?

  • Читая текст, сразу почувствовала теплоту
    по отношению к первоклашке.
    Вы чо цепляетесь, чо выдумываете, чо сбиваете с
    пантылыку мэра.
    Жополизы поганые.

  • Почему СМИ, подконтрольные Каспруку, написали эту новость как анонс, то есть, до того, как его сын пошел в школу? Потому что они хотели дать две новости с фотографиями по одному поводу. Первая: сын мэра пойдет в школу. Вторая: сын мэра пошел в школу. Последняя была бы хоть как-то объяснима. Но без первой новости-анонса “великого события” не было бы этой эффектной глянцевой семейной фотографии за круглым столом. А она к местным выборам ой как доречна. Ждемс 1 сентября от МБ фото Каспрука с сыном на праздничной школьной линейке))).

  • В политике враги гораздо полезнее друзей: они не лгут,
    меньше обманывают и не усыпляют.

  • Вот это бугага получилось)))) Это ржака))) Таймс перепостил мерскую МБ, а мер наехал на Таймс.)))
    Это говорит о том что в мерии не знают что пишут их нанятые, и что мер пишет в фб не читая до конца.)
    В общем Центральная площадь как всегда налажала.)
    Вечером пост обязательно сделаю.))) Ржака дня! Таймсу – премию за развод мера и очередной показ его глупости.)

  • Когда у власти нет других информационных поводов в стиле “позитив”, то можно опубликовать и эту шняжку.
    Кстати, а почему МБ не сделает ретро-фото-коллаж как меленький Алёша идет за руку с папой по родному городу, или играет с детьми в песочнице, строя на песке город будущего? Было бы очень мило, да и выборы на носу, сроки поджимают.

  • Черговий раз пересвідчуюсь, що Олексій Каспрук не доріс до посади керівника міста. Там, де мав би відреагувати жартом, або взагалі не реагувати, завжди пихато відгавкується. Ніяк не зрозуміє, що він найнятий менеджер і чернівчани, хто б то не був, мають право критикувати, пропонувати і т.ін. Він повинен дякувати і виправлятися, бо ж більше не оберуть. Але ж тями нема. Та і обклався неурівноваженими жіночками, які бризгають слюною на всі боки і роблять йому медвежі послуги. А він, бідолага, не розуміє.

  • Вспомнил этого Василия Продана.Его портрет долго висел на доске почета.То ли отличник то ли спортсмен

    • Мне вот интересно, Каспрук тоже учился в 15 школе. Висел на доске почета?

  • а я не могу себе позволить гимназию (((( сказав:

    С моей зарплатой и ценами яценюка мне не по карману отдать ребенка в гимназию ((( Спасибо за все Народному Фронту.
    Пойду на выборы и за них проголосую.
    наш мэр в партии Народный Фронт ?

  • В ФБ Каспрука по поводу этой темы все качественно сделано, хоть и примитивненько (черновицкий пипл такое хавает), но технологично. Подали тему как пример аморальности оппонентов – оппозиционных Таймса (и Променя, заодно), надавили на сопливые эмоции, на сентиментал, акцентировали внимание на невинном сынке-первокласснике, вызвав гневные письма-посты массовки – “возмущенной советской общественности”. Такое здесь не раз практиковалось, с разных сторон. Дешево, но практично-привычно. “Народу” больше и не надо.

    • так можетпусть так и будет мером в фейсбуке?
      у насм кругом так: фейсбучный премьер, фейсбучный глава мвд, фейсбучный минстець , хай йому грець…фейсбучные депутаты ВР.
      Только платежки ЖКХ не фейсбучные. И повестки в АТО

  • Народу посрать. Там за народ Кобылюк и Щербина, как в театре, за собачку, за лошадку, за яблоньку и за бабу ягу А еще больше народу посрать на яценюкового ставленника Каспрука

    • И могут все эти журналисты хоть за лошадку, хоть за собачку писать. Играются в песочнице фейсбуке.

    • за всех кто имеет отношение к антинародной партии Фронта Перемен голосовать НЕ БУДУ !!!

  • Да, сделано на ФБ примитивно в расчёте на не
    думающих людей.
    Но тем не менее, всё -таки у “народного фронта” –
    рейтинг – 1%, значит в голове у многих прояснило,
    когда нечем платить за коммунальные и не на что
    купить для своих детей самое необходимое.

  • Поведінка Каспрука – це такий примитив, що
    соромно за нього і його помічників.

  • Интересно было увидеть в Фейсбуке Каспрука под данной темой в комментариях сеанс массового гипноза-проклятия. Ведущими данного мистического шоу выступили, как у нас заведено, коллеги Воронцова – “заслуженные журналисты Буковины” – фищучка, воронючка и, конечно, пелехатый. Последний не упустил возможность в этой массовке обуреных и преданных идеалам высокой морали подать и свой скромный внесок-голосок, чтоб по-мелочи отомстить за то, что Таймс, как он в ФБ написал, “ковырялся в маленьких детях и умерших родителях”, так и не поняв (или не захотев понять), что речь в статьях на Таймсе, где упоминался его отец, шла именно о сыне, то бишь, о нем самом, но не всегда “в лоб”. Ну что же, бывает. Чернауцы, однако.

  • Да уж пелехатый – мелкая душонка.
    И как же у него язык повернулся поставить рядом то,
    что нельзя ставить. Мерзость, однако. Приёмчики
    грязные, ни ума, ни сердца.

    • судорожно цепляются за власть. )))) очко не железное – 2% рейтинга у патрона ))))) непонятно куда уж дальше ” я с ганьбою жити не буду”
      Очкастый кролик по ляму баксов в месяц на пиар тратит так не хочет себе кулювлоб кОмиКадзе ))))

  • морожено чомусь коштує 14 -17 грівен мясо
    до 100 грівен, а хліб скільки.
    от де юмор життя.

  • Ну і хто ж підтримує у ФБ того каспрука? Ренегат пелех, а решта – понаїхавші галичани: кобилюки, козменки (віталія), фищучка і т. д. Мабуть, сподіваються, що він їм по квартирі за вірну службу дасть, бо ж прецедент цар Микола створив, коли й МБ, й ТВА житло з барського плеча роздавав

  • Не зрозуміти такого легкого доброго юмору, це
    насправді треба бути недалекою людиною.
    Який мер – такі прихильники.
    Я б на місці Каспрука цих прихильників послав
    куда подалі. Дуже гидко мати таких лізоблюдів.

  • Нема до чого причепитись, так причепились до статті
    в Молодому Буовинці та в Букньюс, а стрілки хотят
    перевести на цей сайт.
    А що це не зрозуміло?

  • а чому ці сімейні таємниці появились в Молодому
    буковинці і Букньюсі для чого це їм треба

  • Наблюдая за этим Каспруком, вижу насколько он подлый человек! Циник и гадкий лжец – даже ни думай высовываться опять в мэры, лучше сиди возле такого же хитроподлого своего бонза – Федорука и подноси иногда ему тапочки, напоминая тем же самым о себе. Ах да, чуть не забыла – дайте косточку присловутой Каримовой, просто так, ну типа “не забыли” или что-то вроде… и при этом, чтобы она думала, что она ну о-о-очень нужная персона. А мы вместе с жителями Черновцов, наконец-то избавимся от этой чуши собачьей и сделаем наш родной город СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ действительно процветающим и несомненно заслуживающим на счастливое будущее! До скорой встречи на политпохоронах, вышеперечисленные кадроны косящие под патриотов. Тьфу ты!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини