Громадськість висуває на посаду мера молодого активіста Петра Олексюка(додано)

24.04.2014

Громадські активісти Чернівців за зміни: мер від громади має стати розумною альтернативою традиційним політикам

м. Чернівці                                                                          16 квітня 2014р.

1390242522_oleksyukГромадські активісти Чернівців кілька тижнів обговорюють висунення кандидата на посаду міського голови за підтримки громадських організацій міста. Виборці Львова та Вінниці колись зважилися обрати собі керівника не дивлячись на їхню партійну приналежність чи минулі сумнівні досягнення. Зараз вони мають право гордитися тим, що на їхніх мерів рівняються інші.

Чому ж Чернівці не можуть стати наступним містом, де політики і партійці не будуть замовляти музику на шкоду усій громаді? Ми переконані, що можуть. Ви віримо, що стануть. Сьогодні ж громада міста має повне право на глибокі та якісні зміни. Ми спільно можемо зробити так, щоб життя в нашому місті, дії чиновників, робота комунальних підприємств залежали від нас, – простих жителів міста, – а не від недбалих політиків, професійних політиканів чи політичних партій сумнівної якості. Революція Гідності твориться не тільки на Майданах, але передусім у наших головах та наших вчинках. Ми разом зможемо змінити наше місто. Ми разом із чернівчанами зможемо написати нові правила гри. Вони прості: по-перше, міська громада має насправді керувати містом; по-друге, воля і слово звичайних людей мають важити більше всього; по-третє, мер, депутати та чиновники створені для людей, а не навпаки; по-четверте, міська влада має надавати послуги городянам і за якість цих послуг ми будемо судити, чи варто їй давати шанс працювати далі. Політики й політичні партії або приймуть ці правила та будуть їх дотримуватися, або підуть у політичне небуття.

Ми, представники громадських організацій, підприємців, бізнесу готові підтримати кандидатуру громадського активіста, патріота міста та держави Петра Олексюка на посаду Чернівецького міського голови!

Звернення підписали:

Чернівецьке обласне громадське молодіжне екологічне об’єднання  «Буквиця»

Марина Коняк

ЧОГО «Буковинський центр реконструкції та розвитку»

Ярослав Кирпушко

Центр публічної політики та адвокаційних ініціатив  «Демос»

Ігор Гаврада

Товариство «Український Народний Дім в Чернівцях»

Володимир Старик

Буковинський центр виборчих технологій

Ігор Бабюк

Громадська організація інвалідів «Безбар’єрне місто»

Андрій Шевчук

Громадська організація «Допомога інвалідам»

М.Б.Урсу

Громадська соціальна служба «Допомога людям»

Г.М.Яркова

Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я»

Алла Шкрета

ЧОГО Дітей політв’язнів та репресованих «Спадкоємці»           

Ярослав Філяк

Громадська спілка «Буковинська партнерська агенція»

Арсеній Анциперов

Чернівецька обласна громадська організація «Буковинська агенція регіонального розвитку»

Микола Ляхович

Громадська організація «Асоціація працівників  туристичного супроводу Буковини»

Тетяна Лебухорська

Конфедерація профспілок Буковини

Лідія Анциперова

Громадська організація «Фонд «Буковина інноваційна»

Ігор Мосін

ЧММГО «Комітет молодих виборців»

Євгенія Олійник

Чернівецька обласна громадська організація «Захист тварин»

Марта Петращук

Мережа українських науковців у світі   

Юрій Халавка

ГО «Альянс професійних шахістів»      

Володимир Зав’ялов

ЧОГО «Фонд «Буковина – Європа 2025» 

Андрій Мартинюк

24 квітня 2014 р.

 

 

Г 

Палітра підписантів досить широка – від правозахисників до організацій, які опікуються проблемами інвалідів, від молодіжних організацій до представників профспілок.

«Ми спільно можемо зробити так, щоб життя в нашому місті, дії чиновників, робота комунальних підприємств залежали від нас, – простих жителів міста, – а не від недбалих політиків, професійних політиканів чи політичних партій сумнівної якості», – йдеться у зверненні.

Активісти повідомили, що звернення відкрите до підписання представниками інших небайдужих громадських організацій. Також планується, що громадські організації спільно розроблять та напишуть програму дій Петра Олексюка як кандидата на посаду міського голови Чернівців.

 

Довідково: Петро Олексюк має вищу економічну освіту, позапартійний. Працював у громадському та фінансовому секторах. Одружений, виховує сина.  В 2004 році Олексюк був лідером студентського руху, який активно протестував проти фальсифікацій на президентських виборах. З того часу виступав засновником та діячем ряду громадських організацій у Чернівцях, серед яких «Чиста Україна», «Фундація Регіональних Ініціатив», «Буковина інноваційна», Фонд «Буковина-Європа-2025». З березня 2014 року радник голови Буковинського центру реконструкції та розвитку.

 

Коментарі
  • Господи, да вы хоть бы написали , кто он ,
    где работал, его взгляды, планы в общем.
    Ваши подписи нам как бы ни о чём не говорят.

  • Петро Олексюк має вищу економічну освіту, позапартійний. Працював у громадському та фінансовому секторах. Одружений, виховує сина. В 2004 році Олексюк був лідером студентського руху, який активно протестував проти фальсифікацій на президентських виборах. З того часу виступав засновником та діячем ряду громадських організацій у Чернівцях, серед яких «Чиста Україна», «Фундація Регіональних Ініціатив», «Буковина інноваційна», Фонд «Буковина-Європа-2025».

    • > Петро Олексюк має вищу економічну освіту, позапартійний.

      Нормально.

      > Працював у громадському та фінансовому секторах.

      Где? Кем? Валютчиком на рынке?

      > Одружений, виховує сина.

      Значит придерживается традиционных взглядов и проведение гей-парадов в нашем городе инициировать не будет. Уже хорошо.

      > В 2004 році Олексюк був лідером студентського руху, який активно протестував проти фальсифікацій на президентських виборах.

      Плюс ему.

      > З того часу виступав засновником та діячем ряду громадських організацій у Чернівцях, серед яких «Чиста Україна», «Фундація Регіональних Ініціатив», «Буковина інноваційна», Фонд «Буковина-Європа-2025».

      Если честно, убивайте – не понимаю столь массового засилья гражданских организаций. Их развелось как грязи, а где они, что они, кто они, зачем они? Чем они занимаются? Или люди столь помешаны на бюрократии, что на каждый чих создают отдельную ГО?

  • Молодий і не зіпсований всякими дерибанами земель і т.д. Пора вже дати шанс комусь кардинально новому, але не пережиткам системи

  • Підтримую Петра!! Ми з ним вчились в одній групі, він відмінник, ерудована , освідчена та начитана людина. Добородушний, ніколи не відмовляв одногрупникам в підтримці та допомозі. Сумлінний християнин, якого що неділі можна зустріти в греко-католицькій церкві м.Чернівці. Голосуйте за Петра і Ви не пожалкуєте.

  • Я его не знаю. Он говорит, что изменит город. Вот с этого места поподробнее, пожалуйста.

  • “Ніколи не відмовляв…” Ця посада вимагає знання
    життя і вміння відмовити , коли це треба.

  • Петро Олексюк – єдиний достойний кандидат на посаду міського голови, віталька – регіонал і цим все сказано, каспрук- яцика, буде опановувати та ” федералізувати” бюджет громади. Петро Васильович – освідченний, економічно та юридично підкованний патріот України, вимогливий до себе та своєї команди. З ним Чернівці дійсно стануть європейським містом. Бажаю успіху Петру Олексюку!

  • Багато скаже, що в Петра мало досвіду. А в чому досвід “досвідчених”? Як працювати в системі, яка ніфіга не працює на людей? Повністю змінюючи систему, попередні механізми не потрібні. Петро хороший економіст і дуже толковий організатор, менеджер – це ті якості, яких не вистачає 90 % керівників міста і політикам.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини