Або з Ніконова знімуть Шкіру або Шкіра підведе Ніконова під монастир

09.10.2013

Патріарх обласного осередку Партії Регіонів та депутат міської ради Володимир Ніконов схоже догрався. Кришування власного бізнесу, таємничі перемовини із братами Бурбаками за келихом чаю та відкритий конфлікт із Віталієм Михайлішиним призвели до логічного фіналу – Володимир Миколайович відсторонений з посади директора Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин і проти нього розпочато службове розслідування.

Nikonov 4

 

Дехто намагається подати цю ситуацію, як нібито конфлікт між «старими» та «молодими» регіоналами. Однак це досить спрощена схема.

По-перше, оновлення кадрів є нормальним процесом для будь-якої політичної сили. Тому, що дорогий Леонід Ілліч і хропляче політбюро – це шлях у нікуди.

А по-друге, корінь проблеми треба шукати не у якихось ефемерних внутрішньопартійних розборках, перманентних непорозуміннях всередині більшості у міській раді, чи у конфлікті Ніконова з Редько, якого нині ледь не намагаються проголосити вселенським злом. Корінь проблеми полягає у самому Ніконові.

Зважившись на власну гру, він вважав, що козирним тузом у рукаві стане його партквиток.

На такий ризикований крок Ніконова умовив регіоналівський інтриган Ігор Шкіра. Колись він багато чого вирішував у партії. Та, плетучи павутиння інтриг, сам у них заплутався, був викинутий на узбіччя партійного життя, що найголовніше накликав на себе гнів Папієва.

Тепер Шкіра вирішив постати з попелу, і пробним шаром для нього став Ніконов.

Однак, не так сталося, як гадалося. Зайвим підтвердженням цього є події, які відбулися у вівторок. Вже відсторонений директор департаменту прийшов на засідання виконкому міської ради, і сів збоку. За десять хвилин після початку засідання Володимиру Миколайовичу хтось зателефонував, і після кілька секундної розмови, він вибіг із кабінету із такою швидкістю, що у присутніх порозліталися папери.

За нашою інформацією, Ніконову повідомили, що виконувати його обов’язки буде Володимир Бешлей. А це у плани Ніконова це аж ніяк не входило, бо він сподівався зберегти вплив на департамент через свого заступника.

Куди ж чкурнув сивочолий бігун? – До будинку з левами, шукати заступництва у губернатора. Просидів у приймальні півтори години, 15 хвилин поспілкувався з Папієвим і вийшов з його кабінету похнюпленим – козирний туз був битий.

Виникає логічне запитання – чому на поклін до Папієва Ніконов наввипередки не мчав тоді, коли за його бутність директором департаменту, у місті, як гриби після дощу, виросли більше 30 МАФів «Ваніль» з торгівлі солодощами(записаних, звісно, на його дружину)? Чи коли за власним велінням відхопив собі земельну ділянку по вулиці Руській, де зводить семиповерховий торгівельний дім «Ваніль», лише засклення якого коштувало 215 тисяч євро.  Никонов 

Наврядчи Володимир Миколайович отримував благословення губернатора, тоді коли вмілими руками Ілони Сарафінчан написав заперечення на передачу семи з половиною (7,5) гектарів ділянки ринку «Добробут» (яку той незаконно отримав, і з приводу чого є рішення судів усіх інстанцій) у землі запасу міста. Чи тоді, коли самовільно продовжив братам Бурбакам оренду 25 соток земельної ділянки на вулиці Фрунзе. Ну а вершиною цинізму Ніконова-Чудотворця стало перетворення пятиповерхівок на вулицях Коперніка та Фрунзе (історична частина міста), які зводила фірма братів Бурбаків «Бомонд», на девятиповерхівки.

З приводу останнього, до Ніконова майже жодних претензій – для нього, як людини, що народилася не у Чернівцях, неперевершена старовинна архітектура Чернівців – це лише скверна на дорогоцінних земельних ділянках, якими він ще донедавно одноосібно розпоряджався.  

Та такою своєю кипучою діяльністю Володимир Ніконов ризикує повторити долю свого, майже, тезки російського Патріарха Нікона. Адже від розкошів у двухярусному пентхаусі в будинку на Коперника (який  депутат отримав у дар від Тітуса за дозвіл збільшити поверховість з п`яти до дев`яти) до монастирської келії – лише один крок… 

 Андрій Струм

Коментарі
  • Струме ! Вчити мат базу, як радили класики марксизму-ленінізму. А вона свідчить про таке :
    1) Йдеться не про конфлікт «старих» і « молодих» регіоналів, а про те, що регіонали більше не бажають терпіти відщепенців від Батьківщини та бригаду Продана під лопухом Рідного міста, які чинять нахабний дерибан комунальної власності. Регіонали, як міські, так і обласні, всі як один на боці Ніконова. І головний регіонал Папієв у тому числі. І своє слово вони ще скажуть. Тоді продана і Ко буде не до Струма. Тому, Струме, тут тобі «незачьот».
    2) Усі 30 МАФів ВАНІЛЬ використовує законно. Це оренда вже існуючих МАФів у приватних підприємців. Якщо маєш сумнів, звертайся у прокуратуру. А та у законності використання МАФІв ВАНІЛЛЮ сумнів не має. Тому другий тобі «незачьот».
    3) Чотирьохповерховий торгівельний дім «Ваніль» на вул.Руській зводиться у правовому полі – є рішення виконкому, сесії міської ради, усі дозволи, погодження, внесок на розвиток соціальної інфраструктури і т.п. А Ніконов може озвучити не один факт, коли люди з команди Продана отримували земельні ділянки і розпочинали будівництво зовсім іншими шляхами. Саме проти таких шляхів і протестує Ніконов, але вже не буде протестувати Бешлей. Риєшь собі і своїм господарям яму, Струме ?
    4) У Чернівцях що є секта недоторканих Бурбаків, з якими очільник заборонив вітатися усім городянам ? Ти ,Струме, випадково країну і час не переплутав ?Чи може ти хочеш запевнити ,що твій очільник наказує директорам департаментів приймати політично вмотивовані рішення – тобто при прийнятті рішень щодо будь-якого чернівчанина керуватися не буквою закону , тим , до якої партії він належить ? Так,от Ніконов керувався якраз законом. Тому і продовжив Бурбаку оренду 25 соток на Фрунзе, бо жодних законних підстав не продовжувати не мав – орендодавець використовує ділянку за цільовим призначенням і оренду плату справно сплачує. Відмова продовжити оренду за таких умов – була б корупцією і політичним тиском. Таким самим законним способом була змінена поверховість забудови на Фрунзе – не Ніконовим, а архітектурно-містобудівною радою було погоджено містобудівне обґрунтування, розроблене, до речі, львівськими фахівцями. Тож, Струме, Ніконов залишиться із честю і совістю, а тобі ще треба шмарки навчитися втирати, а не тільки одне місце у очільників вилизувати. І навіть в монастирську келію таких, як ти не беруть, лише спочатку в камеру на перевиховання. Але спочатку ти все ж відчуєш, чого варті регіонали. Це тобі не з опозицією гратися.

  • Ой! терпіли, терпіли – регіонали. Ой! Їх руки ніколи не крали. Ой! Гомонович і Чинчик точно діяли в рамках законодавства. Ой!

  • А Чинчик і Гомонович вже регіонали ? Не знав , не знав… Влад, подаруй, ” чашечку” Продану .

  • Стаття повністю відповідає дійсності. Сам бачив Ніконова в ОДА. А факти приведені Струмом мають місце. Ніхера собі продовжувати оренду і збільшувати етажність будинку фірмі Бурбаків. Щоб вони заробили гроші на які успішно виграють вибори? Це харакірі якесь. А особливо радує такий собі ТІТУС. О це не потопляємий румун!!! Федорука кормив, тепер ригів.

  • Ніконов, як директор департаменту, надавав людям Продана земельні ділянки, а тепер саме проти цього протестує )))))))) От красуни коментатори !!!

  • Пане Продан!

    У Вашому “пасажі” міститься вся обмеженість, вся кондовість і, як наслідок, вся тупіковість ситуації в якій Ви опинилися. (Якщо це не Ваш план “злити” Віталія і коли прийде час “Х” Оксану на мера. Воно і зрозуміло, сім”я…)

  • Никонов наверно забыл, что губернатор сказал не пускать Шкиру ни в один партийный офис

  • А при чому тут якийсь Шкіра ? Це так аби відволікти увагу ? А де тоді Морда ? Ще треба включити у гру Хвоста, Вухо, Пащу …

  • Сняли зарвавшегося КГБиста-коммуниста, вора с большой буквы Федорука и породили новых воров: Урсуляна, Никонова, Кушнирыка, с духовным наставником – Игорем Шкирой (далее – “ГОРЕ-ВОЖДЬ”)! Что интересно – все эти ребята бывший партактив комсомола, некоторые из них завербованы КГБ еще на заре их юности, двое офицеры СБУ, в действующем резерве. Информация конфиденциальная и уточнять кто конкретно не буду, – сами разберетесь.. Очень-очень краткая информация:

    Игорь Урсулян – бывший финансовый компаньон братьев Бурбаков, в молодые годы “швыряло” (пример Довганича), взяточник и интриган, за деньги готов на все! Во времена правления бывшего мэра, через него проходили схемы откатов за подряды.

    Ярослав Кушнирык – бывший комсомольский лидер, одноклассник и близкий друг ГОРЕ-ВОЖДЯ, “мелкий воришка” (аналог, из романа Ильфа и Петрова “Двенадцать стульев”), слабый руководитель, безхребетный.

    Относительно Владимира Никонова, то здесь совершенно другая история и основная масса вопросов: заигрывание с оппозицией, решение собственных интересов, должностные преступления, уничтожение конкурентов, взятки и т.д., и т.п. Во времена развала СССР близко контактировал с криминальными авторитетами, занимался рэкитом (был наводчиком). Позже серьезное окружение, как перспективного, начали продвигать по карьерной леснице. Его на должность назначала Партия регионов и пусть она сама с ним разбирается.

    Самый интересный персонаж в этой истории это ГОРЕ-ВОЖДЬ. Бывший комсорг школы, университета, стукач с юных лет, любитель интриг и подстав, бывший депутат Верховной рады. Многие пострадали от “его внимания”, даже действующий губернатор М.Н.Папиев.

    Интересный факт, именно все эти “товарищи” являются членами Партии Регионов. Не понимаю, куда смотрит их руководство, – они же “кидают тень” на правящую партию?
    До чего же надо докатится, чтобы ради собственных интересов и удовлетворения собственных амбиций объединиться в борьбе с Бурбаками, Каспруками, Рынжуками и Федоруками. Что ради своих неудовлетворенных амбиций надо пойти на сделку с дьяволом?

    У меня вопрос: Какое, господа, вы имели право объединяться с теми, кто на протяжении десятилетий уничтожал все святое? А как же партия, как обещания, как люди, совесть в конце концов, принципы? Это, что: враг моего врага – мой друг?

    В этой ситуации можно заигаться, довести ситуацию до абсурда и подставить всех! Да, “товарищъ” Шкира?!

  • УРСУЛЯН Ничего с ПР никогда не имел. Послан в г.Одесса депутатом от ПР,там было место. Оттуда и пошло, что он партийный. Про откаты за подряды не знаю. Но был ДАВАЛОМ и РАЗНОСИЛОЙ Бурбаков в индивиидуальной работе с депутатами большенства ранее. Использовал Илону Сарафинчан чтобы экономить средства которые выделялись для умолчания юридического управления по земельным вопросам. Платил Илоне частично деньгами частично натурой. Единственный депутат из всех кто открыто попросил за снятие Фелорука деньги и получил. Несмотря на это продолжал зарабатывать толкая свои и чужие вопросы. За что изган из ПР. ЖАЛЬ ЧТО ПЗДНО…

  • Куди дивиться прокуратура та міліція? Як звичайний чиновник за два роки міг перетворитися на одного із самих заможних підприємців Чернівців? Тепер зрозуміло, чому він так репетує.

    Панове Ніконов, ви, ще не наїлися? Може вистачить?
    Погоджуюся із думкою людей, а чим ви краще за відстороненого вами Федорука? Ви соромите усіх! Знаю баготьох ваших колег по фракції і не можу втямити, чому вони так довго чекали та не вчасно надавали вам по руках – поставили на місце? Вас треба не тільки відстороняти з посади, але і на приклад іншим – покарати. У пересічних громадян лунають думки, що усі однакові, але це ж не так!

    Панове, ви що, знімали корумпованого мера аби цей покидьок збагатився?

  • Жах, скільки Федорук породив біля себе нечесних людей. Дай Боже сил та терпіння вичистити цю нечисть з Чернівців.

  • Цей Шкіра клоун відомий, торгував лівою горілкою в барі Експрес на вул. Стасюка.

  • Шановні добродії, котрі розпочали зачистку рядів старих комуняк, крахоборів та злодіїв, не зупинятися ні в якому разі, цю пухлину ( Ніконова ) треба було вже давно видалити з тіла наших Чернівців.

    Шкіра завжди був кидалою тому так і сталося.

  • Игорь Урулян – он же Барсук (школьное прозвище). Хапуга ещё тот, всё тянет в свою барСУЧЬЮ нору. Ничего святого, не брезгует ни чем, вот и со снятием Федорука не растерялся и единственный кто сорвал куш за это. И Бурбаков опустил не мало, хоть за то спасибо ему.

  • Чого ви до мене причипилися? Ні якого відношення до Ніконова не маю, коли він приймав рішення та співпрацював з Бурбаками, він шо мене питав, чи просив пораду? Хай самий з ними розбирається і не треба мене порівнювати з ним!!!!!

  • Ото вже настрочили і всі повірили! Якщо усі згадані Ніконов,Урсулян,Кушнірик і якийсь Шкіра такі кидали і злодії, де ж тоді ваші на них заяви у прокуратуру ? Заява Ніконова у прокуратури є, а ваших нема. Знову забули, що це Чернівці, а не Київ, і тут один про одного все знають. Знають і Ніконова , і Кушнірика, і Урсуляна. Особливо смішно із страшного злодія Кушнірика та про діючих офіцерів СБУ. Марино, охолонь, а то вже наявні ознаки марення спостерігаються.

  • Так оказывается это Никонов уничтожает парковую зону высотками. Ну и мерзавец…Слов нет. Интересно,сколько взяток давали ему Титус и Бурбаки за решение вопроса?

  • Это Чапаева – парковая зона ? Зажралися буржуи. понастраивали себе там вилл. Чапаева давно уже для высоток. Еще за Нивалова там начали строить высотный микрорайон. А вы че хотели себе шашлыки на фазендах в центре города жарить ? А простых людей всех на Южку выселить ? Федьковича, Стеценка – парковая зона, там высоткам -= не место. А Чапаева отдайте народу,бандюки.

  • слышишь, урод , вашу высотку на Суворова давно пора снести ко всем чертям.Ваш бурбак обнаглевшее быдло вместе с Титусом уничтожает наш район. Бурбак и Титус- как две свиньи, где жуют там и гадят.

  • “черновчанин” лазарев,как тебя встречу ответить по полной программе.тролль недоделанный

  • не до кінця розумію хто почав потрошити це кодло ,яке крало більше десятка років,але ви хлопці молодці!!!!!!не бійтеся!!!рятуйте місто від цього федураковського гаддя

  • НЕОБХОДИМО ЭТИ СТАТЬИ ПУБЛИКОВАТЬ В ПЕЧАТНЫХ ИЗДАНИЯХ (ГАЗЕТАХ), чтобы более большее количество людей могло ознакомиться с этой информацией!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини