Як сталося отруєння на весіллі – розбиратиметься суд
Про це повідомляє телеканал ” Чернівецький Промінь”
“Причиною отруєння 18-тьох чернівчан після святкування весілля у ресторані «Гостинний двір» стали смажена курятина в кунжуті та риба в клярі. До такого висновку дійшли фахівці Держсанепідслужби.
Нагадаємо, люди потрапили до обласної клінічної лікарні 3-го та 4-го серпня. Діагноз сальмонельоз встановили у тринадцятьох хворих. Наразі усіх постраждалих виписали. За словами санепідеміологів, під час перевірки у ресторані зафіксували недотримання дезінфекційного режиму, порушення в маркуванні столів та інвентарю.
За словами рестораторів, у ті дні трималася 30-ти градусна спека, тому зібрані зі столів страви могли зіпсуватися вже вдома у гостей святкування. Впродовж трьох днів ми намагалися зв’язатися із постраждалою стороною, але телефони молодого подружжя увесь час були недоступними. Остаточне рішення у справі отруєння людей має зробити окружний суд, перше засідання якого призначене на вівторок, 19 серпня”
Залишити відповідь