У 2015 році на вулиці Б. Хмельницького можуть викласти бруківку – Г. Леонтій/Якщо будуть гроші

26.05.2014

На сьогоднішньому брифінгу Я. Кушнірика був присутній і заступник міського голови з питань ЖКГ – Георгій Леонтій. Зокрема він розповів про труднощі із ремонтом доріг. – На ремонт чернівецьких доріг передбачені кошти у сумі – близько 57 млн. грн. На сьогоднішній день, по тій кредиторській заборгованості яка становила на 01.01.14. – 4, 5 млн. грн., профінансовано приблизно половину. Це з тих обсягів робіт, які були виконані, – зауважив посадовець.

Також, він повідомив, що на вулиці Б. Хмельницького  будуть проведені всі роботи, аби у цьому році вийти на фінішну пряму. А для цього необхідно завершити всі підготовчі роботи по водопроводу,  водовідведенню, газовому постачанню тощо: “Якщо передбачені кошти (по залишку майже  12 млн, грн.) вдастся використати, то вже у 2015 році  на вул. Б. Хмельницького викладуть сучасну  бруківку. Такі плани у нас є. Я думаю, що ситуація з казначейством покращиться. Тому що, дійсно, гроші на папері є, а насправді нема”.

 

Коментарі
  • Мы будем следить за ходом этой стройки, сколько м2 составило покрытие, за сколько плитку купили, во-сколько обошелся всех работ и материалов – 1 м.кв. И т.д.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини