«Денисівка» написала листа Р. Ванзуряку. Просять погодити тарифи у приміських маршрутах

22.04.2014

Враховуючи те, що транспортні перевезення є соціально значущим видом діяльності і будь-які непорозуміння в цій царині можуть призвести до суспільної напруги серед населення, товариство з додатковою відповідальністю «Денисівка» звернулося з листом до керівника крайової виконавчої влади Романа Ванзуряка з проханням в найкоротші терміни погодити тарифи у приміських маршрутах, – повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

«Болючим питанням перевізників є тягар соціальних пільгових перевезень за відсутності фінансування з боку держави. Законодавцем щороку неконтрольовано збільшується перелік осіб, що мають право безоплатного проїзду на маршрутах загального користування, при цьому жодного збільшення фінансування дотаційних перевезень не проводиться», – зазначено в листі. Відтак перевізникам мали б відшкодовуватися кошти відповідно встановленого коефіцієнту, однак в межах виділених коштів в бюджеті у минулому році ці виплати були скорочені й недобросовісно профінансовані.

На прохання ТДВ «Денисівка», одним із запобіжних заходів задля збереження транспортної галузі має бути закріплення за перевізником пільгових місць в кількості виділених коштів з бюджету на їх відшкодування.

Коментарі
  • Пільговикі їздять з 10 годин до 15, в цей час все рівно мало пасажирів. І якщо автобус буде полупустий,
    що зміниться в кармані перевізника?

  • Працівникам і керівництву ТДВ Денисівка плювати на людей . Набивають повні маршрутки людей. З Рівного до Тернополя люди стоять, що є порушенням Закону України “Про автомобільний транспорт”. Були випадки коли жінкам було погано. Одного хлопчину-сироту пільговика водій ледь не виштовхав з маршрутки, погрожуючи що зараз “допоможе фізично йому вийти”, добре що інші пасажири вступилися. Щоразу як купували на вокзалі квиток то були сварки і проблеми, щоб сісти на куплене місце, бо водії ще паралельно набирають “своїх пасажирів ” через сервіс Блаблакар. Скаржитися нема кому, а якщо ненароком автобус потрапить в аварію, то безквитковим по страховці навіть лікування не оплатять.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини