Після втручання прокуратури підрядник виконав роботи за договорами державних закупівель

16.04.2014

Нещодавно прокурор м. Чернівці звернувся з позовами до Господарського суду Чернівецької області з вимогою стягнути з приватного підприємства невикористані авансові платежі в сумі 150 та 196 тисяч гривень, перераховані з бюджету за договорами державних закупівель.

Вказане підприємство мало виконати роботи з будівництва насосної станції на водозаборі та капітального ремонту дороги, однак не дотрималося цих зобов’язань. І лише в ході судового розгляду справи відповідач виконав частину робіт. Таким чином, перераховані кошти використано за цільовим призначенням, інформує прес-служба прокуратури м.Чернівці.

 

Коментарі
  • 24.04.2014 р. сесія Чернівецької міської ради.
    Саме на цю сесію винесено дуже багато “шкурних” питань, які навіть, ніхто, ніколи не намагався виносити – а ні Микола Федорук, а ні Віталій Михайлішин. Не пройшло і двох місяців, як Нова команда за хабарі виносить на цю сесію цілу низку протизаконних питань!
    Наприклад: питання №21, пункт 1 – МПП “Яніс” забажало привласнити землі УТОСу по вул.Головній,196 для будівництва багатоповерхівки. Підприємство будувало незаконно на самозахваченій землі. УТОС – це організація людей з обмеженими можливостями. Більше восьми років це питання ніхто не намагався піднімати. Працювало десятки комісій, висновками яких завжди була відмова.

    Що сталося? Саме директор цього підприємства – Цемко Я.А. приймав участь у захваті міської ради і був причетний до переобрання секретаря міської ради Михайлішина В.М.. Напевно це розрахунок за співпрацю?

    Виглядає саме так!

    20 березня цього року, Цемко разом з новими провладними депутатами від нової коаліції (Батьківщина і ПР) підняв галас в земельному департаменті і змусив керівництво Департаменту винести це скандальне питання на цю сесію.

    Люди чекають по пів року, по року, аби їх питання потрапило на сесію, а питання фірми Яніс за місяць, в порушення Закону, винесено за місяць на сесію!

    Де Прокуратура? Де міліція? Де Антикорупційний комітет? Де Самооборона та Правий сектор? Де нарешті совість? Що гроші не пахнуть?

    Довожу до відома: у 2009-10 роках, ще до узурпації влади Януковичем, Прокуратурою міста по МПП “Яніс” було відкрито кримінальні справи за ухилення від сплати податків та відмивання коштів.

    Подивимося, чи пройдуть “тест принциповості” депутати нової команди!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи