П’ять причин з’їсти чорнослив

29.03.2014

Чорнослив відомий, як надзвичайно корисний сухофрукт. Висушені плоди сливи навіть більш корисні, ніж свіжі. Детальніше про корисні властивості чорносливу дізнавалась “Країна здоров’я”.

Регулярне вживання чорносливу покращить стан вашої шкіри. Він дозволить зробити шкіру більш свіжою. Корисним чорнослив є і для зубної емалі, він зміцнює її, захищає від дрібних пошкоджень та карієсу.
Чорнослив також володіє антибактеріальними властивостями, швидко приводить організм у тонус та підвищує працездатність людини.

Цей продукт здатен омолодити та оздоровити більшість внутрішніх органів, а також очистити організм загалом.

Окрім того чорнослив здатен подолати анемію та авітаміноз, також цей продукт здатен знизити ймовірність виникнення онкологічних захворювань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини