Кирилюк не змінила у місті нічого, окрім своєї зарплати, яка зросла у 25 разів, – Святослав Вишинський

17.12.2021

У найважчий для міста момент секретарка міськради відмовилась виділяти кошти на помираючих пацієнтів, які придбали їй квиток у політичне життя

Головною героїнею цього тижня несподівано стала секретарка міської ради Марина Кирилюк. Посадовиця обурилась станом вулиці Кармелюка і затяжним ремонтом, який влада не може закінчити по сьогодні. Про це в авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

Особливої пікантності заяві секретарки додає те, що вона була зроблена півтора роки тому, коли Марина Василівна ще не була депутатом, і напевно не мріяла очолити міську раду на посаді її секретаря. Вона красиво, з награними емоціями обурювалась і ганила стан пекельної дороги. А потім сама стала владою, взяла справу у надійні жіночі руки – і тишина.

Минуло півтора роки з часу її бурхливого виступу, і рік з того моменту, коли Марина Кирилюк стала чи то другою, чи то третьою особою Чернівецької міської ради. І – тишина. Не змінилося нічого, крім її зарплати, яка зросла у 25 разів.

«Екстравагантні наряди, екстравагантне спілкування з народом, несамостійність, безвідповідальність, небажання дотримуватися закону навіть в умовах надзвичайної ситуації і пандемії – напевно, це єдине, чим запам’ятається Марина Антуанета на своїй відповідальній посаді. Вона – просто тінь Клічука, який не працює сам і не дає працювати іншим.

Її бездіяльність можна було би пробачити, списавши на недосвідченість і наївність простої секретарки. Але вона не проста секретарка Романа Васильовича – волею виборців і мера, вона стала секретаркою міської ради. Вона отримує 50 тисяч на місяць не за приготування кави, а за підготовку документів і скликання сесій, від рішень яких подекуди залежать життя і смерть чернівчан, котрі її обрали», – наголошує Святослав Вишинський.

 Телеведучий зазначає, що депутати можливо і забудуть їй зірвані сесії і невиділені кошти на ковідні лікарні, але прості лікарі і прості чернівчани не забудуть і не пробачать посмішки Марини Василівни, з якою вона заявляла, що ситуація під контролем. Що мер на пляжі Коста-Ріки, а вона – не може і не бажає виділяти кошти на помираючих пацієнтів, які придбали їй квиток у політичне життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини