Депутати «Єдиної альтернативи» та «ЄС»» двічі тікали із сесійної зали щоб не голосувати за включення старост до складу виконкому

16.12.2021

Старост сіл Чорнівка та Коровія включили до складу виконавчого комітету чернівецької міської ради. Відповідне рішення з другої спроби прийняли на сесії міськради.

Після затвердження сьогодні на сесії старостами сіл Чорнівка Івана Дробота та Коровія Юрія Продана, депутати внесли в порядок денний питання включення їх до складу виконавчого комітету. Проте коли мало відбутись голосування за включення цього питання у порядок денний з сесійної зали втекли майже усі депутати «Єдиної альтернативи» та «Європейської солідарності». Тож у сесії оголосили перерву. Після перерви під час розгляду цього питання, депутати «Єдиної альтернативи» та «Європейської солідарності» вдруге змушені були вибігати із зали щоб не голосувати.

Проте рішення з другої спроби таки прийняли. «За» проголосувало 23 депутати, в тому числі 2 депутати «Європейської солідарності», які у сесійну залу таки повернулись. «Єдина альтернатива» за це рішення не голосувала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини