Чернівчани платитимуть за теплопостачання більше: у Клічука придумали як витягнути з кишень містян додаткові кошти

15.12.2021

Платитимуть навіть ті хто не має централізованого опалення

Оборудка ратуші з підняттям ціни на опалення у Чернівцях не вдалась, тож влада придумала як змусити містян платити більше.

У червні цього року виконавчий комітет Чернівецької міської ради під головуванням Романа Клічука збільшив вартість теплопостачання для населення на 70 %. Таким чином зробивши його найвищим в Україні. За наполяганням опозиційних депутатів міськради у ратуші повернули вартість теплопостачання для населення до рівня минулого року. Однак у команді Клічука таки знайшли як отримувати від чернівчан ще більше грошей.

 «Чернівчани вже у грудні отримали нові платіжки, де могли побачити такі нарахування, як абонентське обслуговування, і друга складова – місця загального користування і функціонування внутрішньобудинкової мережі, а саме втрати теплової енергії», – заявив директор КП «Чернівцітеплокомуненерго» Ігор Ніколенко.

На тих, хто від’єднався від системи централізованого теплопостачання також чекав неприємний сюрприз. Попри те, що вони не є абонентами «Чернівцітеплокомуненерго», комунальному підприємству їм також доведеться платити.

«Споживачі, які від’єднанні від послуг не звільняються від оплати витрат теплової енергії на місцях загального користування та втрат теплової енергії при функціонуванні внутрішньобудинкової системи», – зазначив Ігор Ніколенко.

Тож платити будуть всі і ті що під’єднані до централізованого теплопостачання і ті що встановили індивідуальне опалення у квартирах. Все це чергове свідчення того, що містом не можуть керувати бізнесмени.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини