Через бездіяльність комунальників тротуари в місті перетворились на ковзанку

09.12.2021

Чернівчани масово скаржаться на непідсипані тротуари

Вже третя доба пішла після снігопаду, але комунальники досі не можуть підсипати тротуари в більшості районів міста. Проблеми є в районах де працюють як управлінські кампанії, так і там де працює комунальний «Містосервіс», який за словами мера Романа Клічука мав стати зразковою компанією у Чернівцях.

Зокрема взагалі не підсипані тротуари на проспекті Незалежності, де мав би працювати «Містосервіс». Чернівчанка Христина Петренко зазначає, що в цьому районі не підсипана жодна доріжка і жоден міжбудинковий проїзд.

«Сьогоднішній ранок почався з різних нехороших висловів. А все тому, що звична дорога до роботи з 10-12 хвилин перетворилась на 20 з хвостиком.

Знаєте чому? Бо від Героїв Майдану до будинку побуту не підсипана жодна, ку.ва, доріжка, жоден міжбудинковий проїзд… Навіть на самому проспекті – ні грамулічки піску!

Вся дорога перетворилась у суцільну ковзанку. А можливість з розгону сісти на шпагат – така собі перспектива», – пише Христина Петренко

Аналогічні проблеми і в інших районах міста, а чернівчани у соцмережах обурюються через бездіяльність комунальників.

 «Третій день як сніг упав, а дороги і тротуари як ковзанка»

«Тротуари п…, можна поламати собі щось. Молоді ще якось ходять, а старшим що робити? Ніякої турботи про жителів міста»

«Весь проспект Незалежності, всі міжбудинкові, Пилипа Орлика, скло, суцільне скло зверху. Ще й мокро. Я таки гепнулася і травмувалася»

«Ну Рома обіцяв де саму велику льодову гірку в країні. Ось радійте»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини