У Чернівцях міська влада влаштовує провокації проти партійців “УДАР Віталія Кличка”

23.11.2021

Сьогодні у Чернівцях до партійного офісу «УДАР-Віталія Кличка» прийшли інспектори управління благоустрою міської ради, які повідомили, що від городян, нібито надійшла скарга, що партійна символіка розміщена незаконно. Про це повідомили на Фейсбук сторінці партії «УДАР-Віталія Кличка. Чернівці».

«До партійного офісу з перевіркою прийшли двоє інспекторів  управління благоустрою міської ради.

Один з них – Ільїн Денис Валерійович, інспектор, головний спеціаліст управління, пояснив, що в телефонному режимі надійшла скарга від громадян, що партійна символіка, а саме віндери біля офісу встановлені незаконно.

У відповідь я показала інспекторам дозвільні документи від міської ради на встановлення прапорів біля офісу. Вони подивилися на документи і пішли» , – розповіла керівниця виконавчого комітету Чернівецької обласної організації «УДАР Віталія Кличка», Олеся Буряк.

Звісно, інспектори управління благоустрою міськради не могли не знати, що документи насправді є. Та й навряд чи комусь заважала партійна символіка біля офісу, тож і версія про анонімний дзвінок чернівчан також не витримує критики. Тоді не зрозуміло з якою метою міська влада, використовуючи  своїх підлеглих, влаштовує провокації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини