Чернівчанка, яка голосувала за Клічука, обурена, що мер підтримує фірму «Тигр», яка за цінності має насилля та безкарність

07.11.2021

Хіба такі Чернівці Ви нам обіцяли коли балотувалися на посаду мера?

25 жовтня бійці «Тигру» жорстоко побили чернівчанина, який після «зустрічі» з охоронцями потрапив до реанімації. Лікарі діагностували у потерпілого струс головного мозку, переломи кісток черепа та кісток обличчя, перелом кісток носа, множинні поверхневі травми голови. Про це написала дівчина потерпілого Наталія Жукова.

У коментарях до допису чернівчани зазначають, що така поведінка бійців «Тигру» не вперше. Наталія Жукова розповідає, що після того як «прогуглила» інформацію про цю фірму, жахнулася, скільки новин лише за цей рік, про те як працівники «Тигру» б’ють людей. Також її дивує, що цю фірму «спонсорують» з міського бюджету, і не розуміє чому Роман Клічук підтримує організацію, яка за цінності має насилля та безкарність.

«А жахливе, що нещодавно були колосальні вливання із міського бюджету в їхню фірму, тепер охоронці Тигру охороняють котельні. Майже 800 тис грн із бюджету в цю фірму насильства та агресії. Роман Клічук, що відбувається у нашому місті? Чому у нас влада і Ви як представник громадськості підтримуєте організацію, яка за цінності має насилля та безкарність. Хіба такі Чернівці Ви нам обіцяли коли балотувалися на посаду міського голови і вели за собою партію Єдина Альтернатива, яку я з Андрієм підтримувала на чергових міських виборах», – обурюється дівчина потерпілого.

Нагадаємо, що Наталія Жукова на своїй сторінці в мережі фейсбук написала «Дякую «Тигр», що не вбили мого Андрія» і розповіла про деталі побиття.

Нагадаємо, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття бійцями «Тигру» чернівчанина.

Читайте також: «Дякую «Тигр», що не вбили мого Андрія»: охоронці по-звірячому побили чернівчанина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини